Αποστολία Ζώη: Απρόσμενο δώρο γιορτής ένα δελφίνι στο βυθό

01.07.2024
Αποστολία Ζώη: Απρόσμενο δώρο γιορτής ένα δελφίνι στο βυθό
Αυτή τη γιορτή δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Στη Σαντορίνη βρίσκεται εδώ και 10 περίπου ημέρες η Αποστολία Ζώη καθώς είχε εκεί προγραμματισμένες εμφανίσεις αλλά λατρεύει τόσο το μέρος που αποφάσισε να μείνει και λίγο παραπάνω. Και σίγουρα δεν το μετάνιωσε.

APOSTOLIA_ZWI_KATADYSSI_DELFINI_3_c69c8.jpg

Χθες που ήταν και η μέρα της γιορτής της αποφάσισε να την περάσει διαφορετικά και κανόνισε να πάει για κατάδυση στον φανταστικό βυθό του κυκλαδίτικου νησιού.

Ήξερε ότι θα το απολαύσει. Αυτό που δεν περίμενε είναι ότι θα είχε μια ανέλπιστη συνάντηση με ένα πανέμορφο δελφίνι στο βυθό και θα ζούσε μια εμπειρία ζωής. Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη και ήταν ένα αξέχαστο απρόσμενο δώρο για τη γιορτή της.

APOSTOLIA_ZWI_KATADYSSI_DELFINI_2_22758.jpg

«Σήμερα στην γιορτή μου έζησα μία από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου.. Αυτό κι αν είναι δώρο!! Ένα δελφίνι, στο φυσικό του περιβάλλον ήθελε να παίξουμε. Με πλησίασε σαν να ήθελε να το αγγίξω και να του δείξω αγάπη, αν και δίστασα στην αρχή γιατί δεν κάνει να το αγγίζεις, τελικά αφέθηκα στο μεγαλείο του..

Έκανε τη βόλτα του, τα παιχνίδια του και χάθηκε στο απέραντο γαλάζιο.. Αντί να φοβηθώ γιατί είναι τεράστιο το μέγεθος, ένιωσα μια γαλήνη και μια ατελείωτη χαρά! Ίσως είναι το σημάδι που χρειαζόμουν για νέα ξεκινήματα.. Η ζωή είναι στιγμές.. Ας τις ζήσουμε όσο πιο έντονα μπορούμε..

Αφήνω λοιπόν αυτό εδώ στο timeline μου και όχι μια στημένη χαρούμενη φωτογραφία για να μπορώ να επιστρέφω και να το βλέπω κάθε φορά που ξεχνάω ποσό όμορφη μπορεί να είναι η ζωη και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για τις ευχές» έγραψε η ίδια δημοσιεύοντας το απίθανο βίντεο.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 14:32