Η πρόταση της Γουλιώτη και της Ανδριολάτου που ο Παπακαλιάτης δεν άκουσε

Η πρόταση της Γουλιώτη και της Ανδριολάτου που ο Παπακαλιάτης δεν άκουσε
Μια νέα φίλη απέκτησε η Στεφανία Γουλιώτη

Μπορεί στη σειρά που πρωταγωνίστησαν να ήταν κατά κάποιον τρόπο «αντίπαλες» αφού διεκδικούσαν την καρδιά του ίδιου άντρα, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην πραγματικότητα όμως η Στεφανία Γουλιώτη και η Κλέλια Ανδριολάτου «κούμπωσαν» και έγιναν φίλες.

Η δύο πρωταγωνίστριες έδεσαν σχεδόν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους και έκαναν –και συνεχίζουν να κάνουν- στενή παρέα αφού βρήκαν η μία στο πρόσωπο της άλλης μια καλή φίλη.

Με το τέλος των γυρισμάτων η Στεφανία Γουλιώτη, λίγο πριν ταξιδέψει στην Μυτιλήνη για να ερμηνεύσει μοναδικά ένα πρωτότυπο έργο με τίτλο «Σιλουέτες» στο πρώτο Φεστιβάλ για τη Σαπφώ που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο γράφοντας ένα τρυφερό αλλά συνάμα και αστείο κείμενο.

KLELIA_KAI_STEFANIA_GOULIWTI_2_fb347.jpg

Σε αυτό μάλιστα αποκάλυπτε και την πρόταση που έκαναν οι δυο τους μεταξύ σοβαρού και αστείου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την εξέλιξη της σειράς και την οποία δεν άκουσε τελικά:

«Τώρα που ήρθε το τέλος και αυτής της σεζόν Maestro in Blue. Να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στη συνάντησή μου με αυτό το κορίτσι…. Κλέλια Ανδριολάτου.

Σε αυτό το φωτεινό κορίτσι που λίγο το συνάντησα μέσα σε αυτή την περιπέτεια και που όσο κι αν θες να τη φανταστείς με «εχθρικό» μάτι για να μπεις και καλά στο ρόλο, σε μαγνητίζει (πέρα από το βλέμμα που αυτό το ξέρουμε όλοι) …. η ακραία ευαισθησία της!!

Εγώ η «σκληρή» κι «ατρόμητη», έμαθα από την ευαισθησία και Γενναιοδωρία της!!

Σύντομα στα επόμενα με περισσότερη ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΑ παρέα!!!

Κι αυτός ο χριστιανός δεν άκουσε ποτέ την πρότασή μας …. η Κλέλια και η Αλεξάνδρα να τον παρατάνε και να κλέβονται οι δυο τους»

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 00:05