Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρέτησε δημόσια τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς παραβαίνοντας έναν βασικό κανόνα αλλά εξήγησε ακριβώς το γιατί

21.08.2022
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρέτησε δημόσια τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς παραβαίνοντας έναν βασικό κανόνα αλλά εξήγησε ακριβώς το γιατί
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπήρξε επί 4 χρόνια στο πλευρό της κόρης του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένιας, και οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια στενή σχέση. Ο θάνατός του, προφανώς, τον συγκλόνησε και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του δημόσια.

Ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου 2022. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η Μπέσυ Αργυράκη ενώ λίγο αργότερα η Ιλένια, μία από τα τρία παιδιά του εκλιπόντος, δημοφιλούς μουσικού, τον αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από μία ανάρτηση.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από ένα story και ένα tweet είπε το δικό του "αντίο" στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αποφεύγει, γενικότερα, δημόσιους αποχαιρετισμούς. Εξήγησε, όμως, γιατί αποφάσισε να παραβεί τον κανόνα του αυτή τη φορά.

«Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με "τα δικά μου". Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου», γράφει ο παρουσιαστής και η συγκίνησή του ήταν βαθύτατη και ειλικρινέστατη!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γνώρισε τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς τον καιρό που είχε σχέση με την Ιλένια. Η σχέση των δύο ανδρών, όμως, συνεχίστηκε και μετά τον χωρισμό του ζευγαριού. Ο τραγουδοποιός, μάλιστα, έδωσε το "παρών" στην κηδεία της μητέρας του παρουσιαστή το 2019, παρότι η κόρη του κι εκείνος είχαν ήδη χωρίσει.