Julia Fox: Μετά το θεαματικό χαμηλοκάβαλο, νέα προκλητική εμφάνιση στην ταράτσα όπου «συνέλαβε τον γιο της»

28.07.2022
Julia Fox: Μετά το θεαματικό χαμηλοκάβαλο, νέα προκλητική εμφάνιση στην ταράτσα όπου «συνέλαβε τον γιο της»
H Julia Fox εμφανίστηκε με ένα επικίνδυνα χαμηλοκάβαλο δερμάτινο παντελόνι το περασμένο Σαββατοκύριακο και λίγες μέρες αργότερα η ηθοποιός του «Uncut Gems» αποκάλυψε ότι έπρεπε να κάνει κάποια ειδική περιποίηση πριν βγει στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Την Τρίτη, η Fox, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ότι έπρεπε να «ξυριστεί» στο συγκεκριμένο σημείο για να αποφύγει να επιδείξει ακόμη περισσότερα από ότι είχε σκοπό.

Είπε επίσης ότι υπήρχε μόνο «ένας γάντζος» που κρατούσε ψηλά το παντελόνι της σχεδιάστριας Liza Keane, το οποίο συνδύασε με μαύρο μπικίνι και beach-y waves.

Η πρώην σύντροφος του Kanye West ήταν γνωστό ότι παίζει με τα όρια της μόδας κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι, αλλά κατέστησε σαφές στο Instagram Story της ότι όταν επιλέγει μια τολμηρή εμφάνιση, δεν έχει «στόχο να ευχαριστεί τους άντρες».

Anna Delvey: "H Julia Fox προσφέρθηκε να με υιοθετήσει για να μείνω στις Η.Π.Α."

«Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από το να κυνηγάω ένα αδύνατο πρότυπο ομορφιάς που μου προβάλλουν ανασφαλείς διασημότητες για τον απώτερο στόχο να ευχαριστήσω τους άντρες», συνέχισε ενώ υπερασπίστηκε το αμφιλεγόμενο ντύσιμό της, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι που δεν το καταλαβαίνουν, είναι «διανοητικά τεμπέληδες».

Την επόμενη μέρα, η Fox μετέφερε την επίδειξη της στην ίδια ταράτσα όπου «συνελήφθη ο γιος της», βάζοντας φωτιά σε ένα πυροτεχνικό παλτό που σχεδίασε ο Sam Macer, σαν να ήταν κάποιο είδος θυσίας – θυμίζοντας τη φρικτή διαμαρτυρία του Βιετναμέζου μοναχού Thích Quảng Đức το 1963, κατά του καθεστώτος του Νότιου Βιετνάμ. Οι περισσότεροι σπεύδουν να επικρίνουν την Fox ως κάποιο είδος απελπισμένης που διψάει για φήμη, αλλά η υποστήριξη της από παράξενους και υπέροχους νέους σχεδιαστές, ξεπερνά το να δημιουργεί πρωτοσέλιδα και να τονώνει τη διασημότητα της.