Ο γιος της Lisa Kudrow παρακολούθησε επιτέλους το "Friends" και αυτή ήταν η αντίδραση του

22.07.2022
Ο γιος της Lisa Kudrow παρακολούθησε επιτέλους το "Friends" και αυτή ήταν η αντίδραση του
Η ηθοποιός μίλησε για την αντίδραση του γιου της, Julian, στον ρόλο της Phoebe

Χρειάστηκαν μόνο λίγα χρόνια, αλλά ο γιος της Lisa Kudrow, Julian Stern, κατάφερε τελικά να παρακολουθήσει το "Friends".

Ο 24χρονος αποφάσισε να εμβαθύνει στη σειρά του NBC που έκανε διάσημη τη μαμά του, η οποία ήταν μια "συναρπαστική" εμπειρία για τη Lisa. "Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, 'Λοιπόν, μόλις παρακολούθησα τα δύο πρώτα επεισόδια. Είναι πολύ καλό, μαμά'", μοιράστηκε η Lisa στο "Late Night With Seth Meyers". "Είπα, 'Ευχαριστώ'. Είπε, "Μπορώ να σου κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό;" Είπα, 'Ναι!' και σχεδόν άρχισα να κλαίω. Δεν πίστευα ότι σε κανέναν στην οικογένειά μου άρεσε αυτή η σειρά", είπε η ηθοποιός.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζουν δεύτερη τελετή γάμου και glamorous πάρτι με πολλούς καλεσμένους

Ο ρόλος της Lisa ως Phoebe Buffay είναι αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής της, αλλά αυτή η ιδιαίτερη στιγμή μειώθηκε ελαφρώς όταν ο Julian είπε: "Είναι πραγματικά πολύ αστείο και οι άντρες είναι τόσο αστείοι". Σαφώς, η Lisa προσβλήθηκε, καθώς η Phoebe ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες της σειράς. "Μου λέει, 'Όχι, εννοώ, εσύ είσαι αστεία' και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλησα να βρίσω το παιδί μου".

Η Lisa πρόσθεσε ότι ο Julian δεν χρειάζεται να είναι θαυμαστής όλων όσων κάνει, "αλλά ας μην είναι τόσο υποτιμητικός". Ο Julian τώρα ακολουθεί μια καριέρα στην υποκριτική, οπότε φαίνεται ότι είναι πιο πολυ θαυμαστής της μαμάς του απ' ό,τι φάνηκε.