6 σταρ του Χόλιγουντ που είναι φειδωλοί στα έξοδα και αποφεύγουν τις υπερβολές

22.07.2022
6 σταρ του Χόλιγουντ που είναι φειδωλοί στα έξοδα και αποφεύγουν τις υπερβολές
Στα μάτια των απλών ανθρώπων, οι celebrities ακολουθούν τρόπους ζωής που είναι ανέφικτοι για τους περισσότερους από εμάς. Συνηθίζουμε να συνδέουμε τους celebrities με την πολυτέλεια και αλόγιστες δαπάνες χρημάτων. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Θα εκπλαγείς αν μάθεις ότι κάποιοι από τους αγαπημένους σου celebrities μπορεί επίσης να είναι φειδωλοί στα έξοδα τους και να αρνούνται να αγοράσουν ένα νέο τηλέφωνο μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς το παλιό τους ή να αναλαμβάνουν να μαγειρεύουν για την οικογένεια τους. Όπως όλοι οι άνθρωποι.

Η Jennifer Lawrence έχει πει ότι λόγω της ανατροφής της γνωρίζει την αξία των χρημάτων

Η Jennifer Lawrence μπορεί να έχει την οικονομική δυνατότητα να χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο μίνι μπαρ σε ξενοδοχεία, αλλά πάντα νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά με τα υπερτιμημένα αντικείμενα που πωλούνται εκεί. Και αυτό επειδή ανατράφηκε από την οικογένειά της να υπολογίζει την αξία των χρημάτων. Παρόλο που «έχει πολλά», εξακολουθεί να νιώθει κοντά στις ρίζες της, γι' αυτό σε συνέντευξή της το 2013 είπε ότι εξακολουθεί να οδηγεί το ίδιο ταπεινό αυτοκίνητο και δεν έχει αγοράσει σπίτι.

5 διάσημοι που έχουν μιλήσει δημόσια για τη μάχη τους με την κατάθλιψη

Ο Mick Jagger αρνείται να πετάξει οτιδήποτε μόλις σταματήσει να λειτουργεί και ψάχνει τρόπους να το επισκευάσει

Ο ζωντανός θρύλος του ροκ περιέγραψε τον εαυτό του ως «οικονόμο» και είπε ότι δεν είναι από τη γενιά που μπορεί απλά να πετάξει έναν υπολογιστή αν σπάσει. Είπε ότι θα προτιμούσε να δει ένα αυτοκίνητο να επισκευάζεται παρά να το πετάξει.

Η Lady Gaga ζούσε στο ίδιο στούντιο διαμέρισμα ως σούπερ σταρ, όπως πριν γίνει διάσημη

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι μετά βίας ξοδεύει χρήματα γιατί δεν την ενδιαφέρει. Έμενε ακόμα στο ίδιο μικροσκοπικό στούντιο στο απόγειο της καριέρας της και ο μάνατζερ της ανησυχούσε ότι είχε χάσει την πιστωτική της κάρτα, ενώ στην πραγματικότητα απλά δεν της αρέσει να ξοδεύει χρήματα.

Παντρεμένοι εδώ και 26 χρόνια η Winona Ryder και ο Keanu Reeves!

Ο Keanu Reeves παίρνει το μετρό και παραχωρεί τις θέσεις του σε άλλους επιβάτες

Υπάρχουν πολλές ιστορίες για το πόσο ωραίος τύπος είναι πραγματικά ο Keanu Reeves. Το 2011, ένα βίντεο του στο μετρό έγινε viral. Μπορεί να τον δει κανείς να κάθεται στο μετρό και, στη συνέχεια, όταν είδε μια κυρία που στεκόταν όρθια κατά τη διάρκεια της διαδρομής, προσφέρθηκε να της δώσει τη θέση του, κάτι που εκείνη δέχτηκε. Ο Keanu σηκώθηκε χωρίς δισταγμό και συνέχισε τη διαδρομή του όρθιος.

Η Julia Roberts μαγειρεύει πάντα η ίδια το φαγητό της

Στην πραγματικότητα, μια από τις μεγαλύτερες σταρ στον κόσμο, η Julia Roberts δεν έχει νταντά, μπάτλερ ή σεφ, όπως πολλοί θα πίστευαν. Αστειεύτηκε ότι ο κόσμος εκπλήσσεται όταν ακούει ότι μαγειρεύει μόνη της και τη ρωτούν «Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό;» Έτσι απαντά παιχνιδιάρικα ότι «η πείνα είναι ένα μεγάλο κίνητρο» όταν πρόκειται για το μαγείρεμα.

Julia Roberts: Απαντά πρώτη φορά για εκείνη την εμφάνιση με την τριχωτή μασχάλη

Ο Chris Evans μόλις πρόσφατα άλλαξε το τηλέφωνό που είχε εφτά χρόνια

Αποδεικνύεται ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για την ενασχόλησή του με τις ταινίες της Marvel, δεν είναι ο τύπος που αγοράζει νέο τηλέφωνο κάθε 6 μήνες. Μάλιστα, μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε ένα iPhone 6S, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015.

Stop the Press: Ο Chris Evans ψάχνει για γυναίκα αλλά δυσκολεύεται στο Hollywood - Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Όταν ήρθε επιτέλους η ώρα να αποχαιρετήσει το παλιό του τηλέφωνο, έγραψε μια λεζάντα στο Instagram που έλεγε: «RIP iPhone 6. Περάσαμε καλά. Θα μου λείψει το κουμπί σου. Δεν θα μου λείψει η νυχτερινή μάχη να σε κάνω να φορτίσεις. Ή οι θολές φωτογραφίες σου».