Kate Hudson: Νέα φωτογραφία της κόρης της, Rani, δείχνει την απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της

08.07.2022
Kate Hudson: Νέα φωτογραφία της κόρης της, Rani, δείχνει την απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της
Η Kate Hudson μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με την 3χρονη κόρη της Rani και μάλλον θα νομίζεις ότι βλέπεις διπλά όταν κοιτάς φωτογραφίες τους. Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram δύο snapshots από τις δυο τους, στα οποία φαίνεται να φορούν ασορτί φανελάκια και να παίζουν με τον φακό.

Η Hudson έβαλε κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας ένα απλό emoji κίτρινη καρδιά και μερικοί από τους διασημότερους φίλους της μπήκαν στα σχόλια για να δείξουν την αγάπη τους. «Η μαμά και το κορίτσι της», έγραψε η Reese Witherspoon, ενώ η Leslie Mann άφησε δύο κόκκινες καρδιές και ένα emoji με καρδούλες στα μάτια.

Η Hudson είναι γνωστό ότι μοιράζεται στο Instagram με τους φαν της το παιδικό ταξίδι της κόρης της, ανεβάζοντας γλυκές φωτογραφίες και βίντεο της Rani να φτιάχνει κρέμες, να πίνει πεντανόστιμη ζεστή σοκολάτα κατά τη διάρκεια του πρωινού και να περνά χρόνο στην παραλία παίζοντας με την άμμο. Μερικές φωτογραφίες στα post της περιλαμβάνουν πιο επικές πόζες, όπως η παρακάτω που δείχνει τη Rani να μιμείται τρομερά τις χορευτικές κινήσεις της μαμάς της. «Όπως η μητέρα, έτσι και η κόρη, υποθέτω ότι λένε…» έγραψε η Hudson δίπλα στις φωτογραφίες.

Η μικρή Rani έχει μαμά την Kate και μπαμπά τον σύντροφό της και μουσικό, Danny Fujikawa. Η ηθοποιός μίλησε για την προσέγγιση του ζευγαριού στο μεγάλωμα του παιδιού, η οποία περιλαμβάνει μια «χωρίς φύλο» ανατροφή. «Το να έχω κόρη δεν αλλάζει πραγματικά την προσέγγισή μου, αλλά σίγουρα υπάρχει διαφορά», είπε στο AOL το 2019. «Νομίζω ότι απλά μεγαλώνεις τα παιδιά σου ξεχωριστά ανεξάρτητα από το φύλο - σαν μια προσέγγιση χωρίς φύλο. Ακόμα δεν ξέρουμε με τι θα ταυτιστεί».

Η μαμά της Hudson, Goldie Hawn και ο επί χρόνια σύντροφός της Kurt Russell, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι που είναι παππούδες της Rani. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που απέκτησε μια κόρη», είπε ο Russell στο PEOPLE. «Είμαστε περήφανοι για τον Danny και τη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ της Kate και του Danny, με αποτέλεσμα να κάνουν την Rani Rose».