Η Bella Hadid επισημοποίησε τη σχέση της με φωτογραφίες που φιλιέται με τον αγαπημένο της

06.07.2022
Η Bella Hadid επισημοποίησε τη σχέση της με φωτογραφίες που φιλιέται με τον αγαπημένο της
Το μοντέλο είναι εδώ και καιρό σε σχέση με τον Marc Kalman

Η Bella Hadid είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Πρόσφατα, το μοντέλο ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες με τον σύντροφο της, Marc Kalman, στις οποίες μοιράζονται ένα φιλί και αγκαλιάζονται.

Στις φωτογραφίες, το μοντέλο φοράει μια πλισέ τζιν φούστα με κίτρινη ζώνη, μια oversized μπλούζα, κάλτσες στο γόνατο και μαύρα και καφέ αθλητικά παπούτσια.

Victoria Beckham: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για την 23η επέτειο γάμου της με τον David - Σπάνια τη βλέπουμε έτσι

Η Bella Hadid αποκάλυψε τη σχέση της με τον Kalman στις 2 Ιουλίου 2021, αν και έκτοτε έχει αφαιρέσει την πρώτη τους φωτογραφία από το προφίλ της. Πριν από τον Kalman, η Hadid έβγαινε με τον Abel Tesfaye (γνωστός και ως The Weeknd) μεταξύ του 2015 και 2019.

Ο Kalman είναι καλλιτεχνικός διευθυντής που έχει δουλέψει με τον Travis Scott για χρόνια. Είναι γνωστός για τη δουλειά του στη μουσική βιομηχανία και έχει έναν πλούσιο portfolio δουλειάς.

Τον Μάρτιο, η Hadid είπε στη Vogue ότι η διατήρηση της ιδιωτικότητας επέτρεψε στον έρωτά τους να ευδοκιμήσει. «Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που τα πράγματα μπόρεσαν να διαρκέσουν», είπε. «Όταν δίνεις χώρο σε άλλους ανθρώπους να έχουν απόψεις για πράγματα που είναι τόσο προσωπικά για σένα, το δηλητηριάζει».