Χρύσα Ρώπα: "Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας"

06.07.2022
Χρύσα Ρώπα: "Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας"
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με το γνωστό σεναριογράφο και σκηνοθέτη

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, την περίοδο της συνεργασίας τους στη σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", αλλά και για τη τωρινή τους συνεργασία στην "Τούρτα της μαμάς".

"Δεν υπήρχε διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά 'Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή'. Υπήρξε μία φράση του Αλέξανδρου. Πήρα το αυτοκίνητό μου, γύρισα σπίτι μου και έκτοτε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Οφείλω να πω, όπως είπε και η Ελένη Ράντου, ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ" είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία χαρακτήρισε "εκπληκτική" τη τωρινή συνεργασία της με τον σεναριογράφο.

Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία συνέντευξη και ο τηλεοπτικός της ρόλος που αποδείχτηκε προφητικός

Μιλώντας για την επιλογή της να μιλήσει δημόσια για την υιοθεσία της, είπε: "Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Να μπορέσει κάποιος να καταλάβει έστω και μία στο εκατομμύριο ποια πράγματα είναι λάθος. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες 'Δεν σε γέννησα, σε διάλεξα'. Αυτό είναι τόσο απλό. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε".

Η ίδια επίσης αναφέρθηκε στην απώλεια της αδερφής της, με την οποία ζούσαν μαζί, λέγοντας: "Ήταν μία περίοδος που δεν είχε ασφάλεια και πράγματι έκανα ένα σεργιάνι στο θέατρο και μάζεψα λεφτά. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου".