Άντζελα Γκερέκου: Το απρόσμενο κομπλιμέντο που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη και την ξάφνιασε

30.06.2022
Άντζελα Γκερέκου: Το απρόσμενο κομπλιμέντο που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη και την ξάφνιασε
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Άντζελα Γκερέκου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις τελευταία και η συνάντηση αυτή είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μεγάλο φινάλε σήμερα (30/6/2022) για τη Γη της Ελιάς του Mega και μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Άντζελα Γκερέκου μίλησε γι' αυτό (μεταξύ άλλων) στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο ρόλος της Αθηνάς έδωσε στην ηθοποιό και Πρόεδρο του ΕΟΤ αυτό που ζητούσε για πει το "Ναι" στην τηλεόραση για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια και τα "Παιδιά της Νιόβης" του Κουτσομίτη.

"Μόνο ο τίτλος για μένα ήταν μια πρόκληση θετική για να πω το ναι. Ήταν η στιγμή να γίνει", εξήγησε η Γκερέκου ενώ δεν δίστασε να υπογραμμίσει και τον ρόλο που έπαιξε στην όλη κατάσταση η συμμετοχή της Λυδίας Κονιόρδου στην ίδια σειρά. "Η χημεία μας με την Λυδία Κονιόρδου, η οποία είχε ασχοληθεί και αυτή με την πολιτική είναι εξαιρετική. Δέσαμε εξαιρετικά. Είναι το στήριγμα μου και είμαι το στήριγμά της", είπε χαρακτηριστικά.

Έρχεται ο Aaron Eckhart στη "Γη της Ελιάς"; Οι φωτογραφίες με την Άντζελα Γκερέκου που μας μπέρδεψαν

Ξεκινώντας, βέβαια, την εκπομπή η Άντζελα Γκερέκου θύμισε στην Ελένη Μενεγάκη τη στιγμή που όταν εκείνη και ο Τολης Βοσκόπουλος έπαιζαν μαζί στο Ακροπόλ, εκείνη τους είχε πάρει μια κοινή συνέντευξη στη σκηνή του θεάτρου.

"Τον Τόλη τον είχες είχες εντυπωσιάσει", της είπε της Ελένης η Άντζελα. "Και τους δύο μας είχες εντυπωσιάσει και από τότε τα ξαναλέμε σήμερα", συνέχισε με τη Μενεγάκη να δείχνει πολύ ευχάριστα ξαφνιασμένη από την αποκάλυψη.

Όσο για τον Τόλη, ο οποίος, για τη ιστορία, σήμερα (30/6) θα γιόρταζε, αν ζούσε, η Άντζελα μόνο όμορφα λόγια είχε να πει.

"Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί", είπε η Άντζελα ενώ συμπλήρωσε με συγκίνηση: "Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος".

Όσο για τη Γη της Ελιάς; Ιδού το τρέιλερ για το σημερινό, τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, το οποίο, πάντως, όσον αφορά στον ρόλο της Αθηνάς και το πάθος με το οποίο γίνεται η σύλληψή της από τους ανθρώπους του Κουράκου, το Twitter έχει αντιδράσει έντονα ήδη! Αναμένεται συνέχεια (έτσι κι αλλιώς)