6 διάσημα μωρά του Χόλιγουντ που έφερε το 2022

27.08.2022
6 διάσημα μωρά του Χόλιγουντ που έφερε το 2022
Το Χόλιγουντ φαίνεται να έχει γίνει μάρτυρας ενός «Baby Boom» τα τελευταία δύο χρόνια, με πολλές διασημότητες να κοσμούν τα timeline μας με ανακοινώσεις εγκυμοσύνης ή γέννησης. Μια νέα προσθήκη στην οικογένεια είναι πάντα κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες, γι' αυτό εμείς γιορτάζουμε με αυτούς τους celebrities, που έλαβαν τη μεγαλύτερη ευλογία τους το 2022.

Ed Sheeran και Cherry Seaborn

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής είναι πλέον μπαμπάς δύο παιδιών, αφού μαζί με τη σύζυγό του καλωσόρισαν τη δεύτερη κόρη τους. Η μεγάλη τους αποκάλυψη τον περασμένο Μάιο ήρθε μέσα από μια φωτογραφία με λευκές κάλτσες για μωρά πάνω από μια κουβέρτα. Ο Sheeran είχε πει στο παρελθόν στο σόου της Ellen DeGeneres ότι το να είναι πατέρας του έδινε σκοπό και του έδωσε κάτι στη ζωή, που θα μπορούσε να θεωρήσει πιο σημαντικό από τη δουλειά του.

Jason Statham και Rosie Huntington-Whiteley

Στα 54 του χρόνια, ο Άγγλος ηθοποιός έγινε μπαμπάς ενός κοριτσιού, το οποίο γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Η σύντροφός και αρραβωνιαστικιά του, Rosie, δημοσίευσαν στο Instagram teasers του μικρού τους μωρού. Το 35χρονο μοντέλο είπε επίσης ότι θα ήθελε πολύ να κάνει περισσότερα παιδιά με τον Statham και ότι η διαφορά ηλικίας των 20 ετών δεν είναι θέμα για εκείνη.

Rihanna και A$AP Rocky

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε μια στυλάτη εγκυμοσύνη σε όλη τη διάρκεια της. Και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, γεννήθηκε αυτό το μωράκι. Σύμφωνα με πηγή, η πρώτη γνωριμία με τον γιο της ήταν μια εξαιρετικά ιδιαίτερη στιγμή για τη Rihanna. Η νέα μαμά φέρεται να λατρεύει να κάθεται έξω στην αυλή με το μωρό της και μετά βίας φεύγει από το πλευρό του.

Cristiano Ronaldo και Georgina Rodríguez

Ο σταρ του ποδοσφαίρου είχε ήδη 3 παιδιά πριν κάνει ένα τέταρτο παιδί με την τωρινή του σύντροφο Georgina. Και τον Οκτώβριο του 2021, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι τελικά θα μεγάλωνε ακόμα παραπάνω καθώς περίμεναν δίδυμα. Δυστυχώς όμως, ο Ronaldo και η Rodríguez ανακοίνωσαν λίγους μήνες αργότερα ότι έχασαν ένα από τα δύο μωρά.

Στις 21 Απριλίου, τρεις ημέρες μετά τη δημοσίευση των θλιβερών ειδήσεων, ο Ronaldo δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία όπου αγκάλιαζε το κοριτσάκι τους με τη λεζάντα «Home sweet home». Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους εξέφρασαν την αγάπη, τη στήριξη και τον σεβασμό τους για την οικογένειά του.

Kylie Jenner και Travis Scott

Mόνο η Kardashian-Jenner θα μπορούσε να το κάνει αυτό και να γεννηθεί το μωρό νούμερο 2 την τέλεια ημερομηνία, στις 22-2-2022. Τα καλά νέα μεταδόθηκαν στο Instagram μέσω μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας με το χεράκι του βρέφους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Jenner, το ζευγάρι καλωσόρισε ένα αγόρι και η Jenner είναι πεπεισμένη ότι η πρώτη τους κόρη Stormi θα είναι η καλύτερη μεγάλη αδελφή του.

Jennifer Lawrence και Cooke Maroney

Η ηθοποιός του Silver Linings Playbook θα κοιτάζει τώρα το «Εγχειρίδιο Γονέων», καθώς φέρεται να έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney, στις αρχές του έτους. Το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για την ημερομηνία γέννησης ή το φύλο του μωρού. Ωστόσο, οι παπαράτσι με τα μάτια του αετού έχουν εντοπίσει την Lawrence και τον Maroney να πηγαίνουν χαλαρά μια βόλτα με καρότσι τον περασμένο Απρίλιο.