Κim Κardashian: Sexy όσο ποτέ στις φωτογραφίες των τροπικών διακοπών της με τον Pete Davidson

14.06.2022
Κim Κardashian: Sexy όσο ποτέ στις φωτογραφίες των τροπικών διακοπών της με τον Pete Davidson
Aν είσαι φαν της Κim Κardashian τότε δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Είμαστε πάντα ενημερωμένες όταν πρόκειται για τη σχέση της Kim με τον Pete Davidson! Τα love birds ήταν απασχολημένα αυτές τις μέρες κάνοντας διακοπές σε τροπική παραλία και η Kim φυσικά δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Επίσης, μπορείς να καταλάβεις ότι οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες λόγω των μαλλιών της Kim, που ήταν ήδη ξανθά από το Met Gala τον Μάιο.

Η Kim και ο Pete είναι μαζί από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και ακούγεται ότι σκέφτονται να μετακομίσουν μαζί. Μια πηγή είπε πρόσφατα στο Us Weekly ότι «η σχέση τους συνεχίζει να αναπτύσσεται» και ότι «είναι πολύ ασφαλείς με τη σχέση τους και μιλούν για μελλοντικά σχέδια και συγκατοικούν». Η ίδια πηγή σημείωσε επίσης ότι «Ανυπομονούν να κάνουν διακοπές μαζί αυτό το καλοκαίρι και να περάσουν ρομαντικές στιγμές μόνοι τους. Θέλει απλώς να την κάνει ευτυχισμένη και να επανορθώσει που δεν μπόρεσε να πάει μαζί της στο γάμο της Κourtney».

Nα υποθέσουμε ότι πέρασαν ρομαντικό χρόνο μόνοι τους στο ταξίδι! Και αν θέλεις να το ακούσεις από την ίδια την Κim, μίλησε πρόσφατα για τον Pete στο The Kardashians, λέγοντας: «Δεν το σκεφτόμουν καν, Θεέ μου, ότι θα έχω σχέση μαζί του».

Πιο πρόσφατα, η Kim αρνήθηκε να απαντήσει όταν ένας παραγωγός ρώτησε αν εκείνη και ο Pete ήταν ερωτευμένοι (είπε συγκεκριμένα «Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που σε αφορά»), αλλά σίγουρα η Khloé Kardashian έσπευσε να απαντήσει γι' αυτήν με βάση αυτό το tweet: «Δεν είναι; Είναι ερωτευμένηηηηηη».