Britney Spears και Sam Asghari: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους - Το νυφικό και οι διάσημοι καλεσμένοι

10.06.2022
Britney Spears και Sam Asghari: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους - Το νυφικό και οι διάσημοι καλεσμένοι
Είναι, πλέον, επίσημο. H Britney Spears και o Sam Asghari παντρεύτηκαν και μόλις έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τη μεγάλη τους στιγμή.

Τελικά, ο πρώην σύζυγός της Britney, Jason Alexander, ο οποίος προκάλεσε μεγάλη αναταραχή εισβάλοντας βίαια στον χώρο όπου επρόκειτο να τελεστεί ο γάμος, δεν πτόησε κανέναν.

Η Britney και ο Sam, που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Σεπτέμβρη, δυο μήνες μετά τη λήξη της κηδεμονίας της Spears από τον πατέρα της και στο μεταξύ έχασαν το παιδί που περίμεναν, επισημοποίησαν τη σχέση τους ενώπιων Θεού και -των δικών τους- ανθρώπων.

Η 40χρονη σταρ και ο 28χρονος γυμναστής/μοντέλο σύντροφός της παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Thousand Oaks του Λος Άντζελες. Η νύφη φορούσε Versace και περπάτησε μόνη της μέχρι τον γαμπρό υπό τους ήχους του "Can't Help Falling in Love" του Elvis Presley.

Ο Kevin Ostajewski ήταν ο φωτογράφος της ημέρας και έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες!

Η Madonna ήταν μεταξύ των καλεσμένων επίσης. Οι πάλαι ποτέ βασίλισσα και πριγκίπισσα της ποπ ξανά μαζί και, φυσικά, έδωσαν ακόμη μία φορά το φιλί που είχε σκανδαλίσει τον κόσμο στα βραβεία του MTV το 2003 (μαζί τους τότε και η Christina Aguilera)

Η Selena Gomez και η Drew Barrymore ήταν επίσης εκεί και έδειξαν να διασκεδάζουν τρελά, ενώ από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η νύφη έβγαλε το νυφικό πολύ γρήγορα!