Δούκισσα Νομικού: Η γλυκιά ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

10.06.2022
Δούκισσα Νομικού: Η γλυκιά ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
Πέντε χρόνια παντρεμένοι συμπληρώνουν σήμερα (10/6/2022) η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης και εκείνου του ευχήθηκε και διαδικτυακά.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017 στη Μύκονο και σήμερα την ευτυχία τους έχουν συμπληρώσει τα δυο παιδιά τους, ο 4 ετών Σάββας και η δύο ετών Αναστασία.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται συχνά εικόνες από την προσωπική της ζωή με τους followers της. Σήμερα, λόγω της ημέρας, η ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στον σύζυγό της. Μία κοινή τους φωτογραφία και δυο τρυφερά λόγια αγάπης με τις ευχές να καταφθάνουν "βροχή" στα σχόλια.

"Χρόνια μας πολλά μωρό μου ❤️ 5 χρόνια η γυναίκα σου, για πάντα το κορίτσι σου 😍#happyanniversary #myman #family #inlove", γράφει η Δούκισσα και ιδού:

Όμορφη και η σημερινή ανάρτηση, όμως εμείς ξεχωρίζουμε αυτή που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού για τη δεύτερη επέτειό τους, το 2019, χρησιμοποιώντας το σχεδιάκι που είχαν κυκλοφορήσει σε T-Shirt για τον γάμο τους, δυο χρόνια νωρίτερα. Ιδού για ένα reminder: