Amber Heard: Το βίντεο που τη δείχνει να υποκρίνεται ότι κρατά σημειώσεις γίνεται viral

31.05.2022
Amber Heard: Το βίντεο που τη δείχνει να υποκρίνεται ότι κρατά σημειώσεις γίνεται viral
Η επιτροπή κάνει συζητήσεις για την υψηλού προφίλ δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard

Η πολυδιαφημισμένη δίκη δυσφήμισης των Johnny Depp και Amber Heard έχει διχάσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με βίντεο από τη δίκη να γίνονται viral σε καθημερινή βάση. Πρόσφατα, τα επιχειρήματα παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και η κριτική επιτροπή άρχισε επιτέλους τις συζητήσεις για τη μεγάλης προβολής μάχη για τη δυσφήμιση. Για ακόμη μια φορά, η Heard κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του κοινού αλλά για έναν πολύ περίεργο λόγο: Νέα βίντεο δείχνουν την Heard να γράφει στο σημειωματάριο, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι η ηθοποιός προσποιούνταν ότι το έκανε για την κάμερα. Στην πραγματικότητα, σε πολλά κοντινά βίντεο, είναι ορατό ότι το στυλό της Heard δεν άγγιζε καν το σημειωματάριο.

Ο Johnny Depp εμφανίστηκε επί σκηνής στη συναυλία του Jeff Beck στην Αγγλία

Από τότε που ανέβηκε, το βίντεο έχει γίνει viral και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 780.000 προβολές. Οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν βομβαρδίσει την ενότητα σχολίων εκφράζοντας τις απόψεις τους. Πολλοί φαίνονται επίσης να κάνουν Retweet το βίντεο.

Εν τω μεταξύ, κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι η Heard φαινόταν να ποζάρει για μια φωτογραφία ενώ έκλαιγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.