Τεμπελιάζεις με τη γυμναστική; Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη θα σου δώσει το κίνητρο για να σηκωθείς από τον καναπέ τώρα

18.05.2022
Τεμπελιάζεις με τη γυμναστική; Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη θα σου δώσει το κίνητρο για να σηκωθείς από τον καναπέ τώρα
Η άθληση είναι υγεία και όλοι το ξέρουμε. Δεν κάνουμε κάτι γι' αυτό όμως πάντα, παρότι η πανδημία μας άφησε και ένα καλό "κουσούρι" και αυτό είναι το περπάτημα ή και το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους, δεν το παίρνουμε όλοι εύκολα απόφαση. Για τη Ρούλα Ρέβη η γυμναστική είναι στάση ζωής, μοιράζεται τη σκέψη της και εμπνέει.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media ελληνία φωτογράφος μοιράζεται συχνά στιγμές της ζωής της αλλά και σκέψεις και συναισθήματα τόσο για θέματα επικαιρότητας, όσο και για γενικότερου ενδιαφέροντος.

Το σημερινό της ζητούμενο ήταν η γυμναστική και το "καλό" που κάνει στην ίδια τόσα χρόνια. Τη δική της εμπειρία μοιράστηκε η Ρούλα Ρέβη θέλοντας να αφυπνίσει όσους ακόμη βαριούνται. Και το έκανε τόσο πειστικά που εμείς, τουλάχιστον, ψάχνουμε στην ντουλάπα τα αθλητικά μας!

Ρούλα Ρέβη - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι δύο "συννυφάδες" σε business and pleasure φάση στην Τήνο

Από μικρή ασχολούνταν με τον αθλητισμό η Ρούλα και παραδέχεται ότι οι ορμόνες του αθλητισμού την έκαναν να νιώθει μέχρι και ευτυχής, ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε από όλα τα αθλήματα, κατέληξε στο πινγκ πονγκ έγινε μέχρι και διαιτητής σε αγώνες στο Ειρήνης και Φιλίας, μέχρι που αναγκάστηκε να σταματήσει.

Ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ τη γυμναστική εκτός μερικών μικρών διαλειμμάτων και εξηγεί ότι ακόμη και αφού γέννησε μπήκε κατευθείαν γιατί της έλειπε η χαρά του "μετά". Με τα λόγια της η Ρούλα Ρέβη παρακινεί τον κόσμο όλο να γυμνάζεται για να απολαύσει τα πάρα πολλά οφέλη που έρχονται μετά ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε με τα όσα βλέπουμε στα social media. «Καμία γυναίκα που δεν ιδρώνει και παραμένει βαμμένη και περιποιημένη και χαμογελαστή δεν κάνει αληθινή γυμναστική να δες τις αθλήτριες όλες έχουν δουλέψει σκληρά», γράφει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας λόγια του γυμναστή της.

Ρούλα Ρέβη: Ύστερα από 14 χρόνια κοινής ζωής με τον Αποστόλη Τότσικα αποκαλύπτει το μυστικό που μπορεί να σώσει όλες τις σχέσεις

«Τώρα κάνω πιο συνειδητά αυτά που θέλω όμως κουράζομαι μερικές μέρες δεν θέλω και επιμένω και μετά πετάω. Όταν έχω τις κλειστές μου περπατάω μόνη μου και αυτό είναι οκ και πολύ καλό. Το σώμα σε ανταμείβει , δυναμώνει σου λέει ευχαριστώ , προχώρα . Είναι μεγάλο αντικαταθλιπτικό η γυμναστική , όλα τα συστατικά της Χαράς είναι μέσα στο σώμα μας εκεί και περιμένουν να απελευθερωθούν . Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα, η αυτοπεποίθηση σου θα απογειωθεί και θα ανακαλύψεις σημεία στο κορμί σου που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν», γράφει σε άλλο σημείο η Ρούλα Ρέβη ενώ προτρέπει να μην βιαζόμαστε αν σε ένα μήνα δεν δούμε αποτελέσματα. «Πρέπει να το δουλέψεις για να το πάρεις πίσω , χαλαρά ήρεμα χωρίς άγχος καντο για εσένα όχι για το Ινσταγκραμ ✌🏼😍. Αγάπη παιδιά 😍», καταλήγει η φωτογράφος.

Ιδού και η ανάρτησή της. Εμείς, είπαμε... φορέσαμε ήδη αθλητικά και τρέχουμε! Ευχαριστούμε πολύ Ρούλα!