Ο Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε στην Κέρκυρα: Το πρώτο μήνυμα στα social media και η φωτογραφία με τον αδελφό του, Νίκο

18.05.2022
Ο Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε στην Κέρκυρα: Το πρώτο μήνυμα στα social media και η φωτογραφία με τον αδελφό του, Νίκο
Ύστερα από πέντε μήνες, ο Απόστολος Ρουβάς αποχαιρέτησε το Survivor την περασμένη εβδομάδα και βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και στην οικογένειά του.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο την περασμένη εβδομάδα -τουλάχιστον μέσω ψηφοφορίας του κοινού, γιατί είχαμε ακόμη μία αποχώρηση, οικειοθελή, από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο έλληνας σεφ έκανε σήμερα την πρώτη του ανάρτηση στα social media και μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα ως εξής:

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας "σταθμός" γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστηκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα.... Και το ταξίδι συνεχίζεται!» έγραψε στη λεζάντα ο Απόστολος Ρουβάς και ιδού η ανάρτησή του:

Από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση ήταν η Δανάη Μπάρκα με την οποία ο Απόστολος Ρουβάς συνεργάστηκε πέρσι στην εκπομπή "Πάμε Δανάη". Μόνο λόγια αγάπης είχε η παρουσιάστρια για τον καλό της φίλο.

Ο Απόστολος, λοιπόν, βρίσκεται στην Κέρκυρα και πόζαρε μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, Νίκο Ρουβά, για μια φωτογραφία και τα... καλωσορίσματα.

Για την ιστορία, τα αδέλφια Ρουβά είναι τέσσερα. Ο Σάκης -ο οποίος αφιέρωσε ήδη ένα story στον αδελφό του μετά την έξοδό του από το Survivor- είναι ο μεγαλύτερος γιος του Κώστα Ρουβά και της Άννας Μαρίας Παναρέτου και ακολουθούν οι Βασίλης [φωτό κάτω] και Απόστολος.

Μετά τον χωρισμό των γονιών τους ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε και μερικά χρόνια αργότερα ήρθε και ο Νίκος, ο βενιαμίν της οικογένειας. Στη φωτογραφία κάτω ο Απόστολος με τον Νίκο και τη Δανάη Μπάρκα τον Οκτώβρη του 2020 σε ταξίδι της εκπομπής "Πάμε Δανάη" στην Κέρκυρα.