"Φιλαράκια": Πέθανε αγαπημένος χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς

16.05.2022
"Φιλαράκια": Πέθανε αγαπημένος χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τα "Φιλαράκια" και είχε εμφανιστεί και σε άλλες δημοφιλείς σειρές

Ο Mike Hagerty, ηθοποιός που έγινε γνωστός από τους ρόλους του σε σειρές όπως το "Friends" και ταινίες όπως το "Overboard", πέθανε, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Instagram από την Bridget Everett, τη συμπρωταγωνίστριά του στο "Somebody Somewhere" του HBO.

Η Britney Spears ανακοίνωσε την αποβολή του μωρού της

"Με μεγάλη θλίψη, η οικογένεια του Michael G. Hagerty ανακοίνωσε τον θάνατό του χθες στο Los Angeles. Ένας αγαπημένος ηθοποιός, η αγάπη του για την πατρίδα του το Σικάγο και την οικογένειά του ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ζωής του", ανέφερε η δήλωση. Ο Hagerty υποδύθηκε τον πατέρα της Everett στη σειρά του HBO. "Λάτρεψα τον Mike τη στιγμή που τον γνώρισα", πρόσθεσε η Everett σε άλλη ανάρτησή της. "Ήταν τόσο ξεχωριστός. Ζεστός, αστείος. Είμαστε συντετριμμένοι που έφυγε".

Εκτός από το "Friends", όπου υποδύθηκε τον Mr. Treeger, εμφανίστηκε σε ένα αξέχαστο επεισόδιο του "Seinfeld" ως ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων και είχε ρόλους στις κωμωδίες "Lucky Louie", "The George Carlin Show" και "Brooklyn Nine-Nine".

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Jay Duplass έγραψε σε ένα Tweet: "Ο Mike Hagerty ήταν σπουδαίος ηθοποιός και εξαιρετικός άνθρωπος. Θα μου λείψει. Ζει για πάντα στις καρδιές μας".