Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της και την κοίταξε κατάματα: "Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε", λέει και εμπνέει

28.04.2022
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της και την κοίταξε κατάματα: "Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε", λέει και εμπνέει
Δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και ύστερα από δεκάδες χειρουργεία, πόνο και απελπισία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέκεται με θάρρος και δύναμη μπροστά στο σήμερα και το αύριό της και έχει όλο τον κόσμο στο πλευρό της.

Λίγες ώρες μετά την προβολή της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη, η οποία είναι αφιερωμένη σ' εκείνη, η γυναίκα της οποίας η τραγική ιστορία χαράκτηκε για πάντα στη μνήμη της ελληνικής -και όχι μόνο- κοινής γγνώμης, έβγαλε τη μάσκα της και έδειξε πώς ακριβώς είναι το πρόσωπό της σήμερα.

Ήταν Μάιος του 2020 όταν πηγαίνοντας στη δουλειά της η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση από την Έφη Κακαράντζουλα, η οποία την έλουσε με βιτριόλι -όσο παράξενο και παράδοξο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο στην εποχή μας.

Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε ο Γολγοθάς της Ιωάννας η οποία έδωσε αφενός μια πρώτη μεγάλη μάχη για τη ζωή της την ίδια και στη συνέχεια για την αποκατάση των ζημιών που το οξύ έκανε στο πρόσωπό της και στο σώμα της.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά και έχοντας δικαιωθεί (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη) στο δικαστήριο, η Ιωάννα είναι έτοιμη να δείξει το πρόσωπό της στην κυριολεξία -γιατί μεταφορικά το έχει κάνει από την πρώτη στιγμή. Η δύναμη που επέδειξε σε όλη αυτή τη δοκιμασία μόνο θαυμασμό και δέος προκαλεί!

Σήμερα το βράδυ (28/4/2022) θα τη δούμε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές" όπου θα μιλήσει για τα πάντα και θα δείξει πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα με την οποία κινείται τους τελευταίους μήνες. Λίγες ώρες πριν από αυτό, έκανε η ίδια μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία που υπογράφει η Ολυμπία Κρασαγάκη. Εκείνη κοιτάζει τη μάσκα της "κατάματα" και μοιράζεται τα εξής:

Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.
Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.
Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.
Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος

«Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία», την ακούμε να λέει κάποια στιγμή στο τρέιλερ που κυκλοφορεί και η συγκίνηση είναι τεράστια. Τεράστια δύναμη ψυχής, ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση!