Δάφνη Λαμπρόγιαννη: H αποχώρηση της από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου, η ανακοίνωση, το ξέσπασμα οργής και το σχόλιο του ηθοποιού

13.04.2022
Δάφνη Λαμπρόγιαννη: H αποχώρηση της από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου, η ανακοίνωση, το ξέσπασμα οργής και το σχόλιο του ηθοποιού
«Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα μετά να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου, που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε...»

Για ένα δυσανάλογο ξέσπασμα οργής κάνει λόγο στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη η οποία γνωστοποίησε την αποχώρηση της από την παράσταση που συμμετείχε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει απίθανες στιγμές γέλιου τηλεοπτικά και θεατρικά πήρε την απόφαση να μείνει εκτός έπειτα από περιστατικό που συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής, 1 Απριλίου 2022.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής, 1 Απριλίου 2022.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα μετά να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου, που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε, όσο ασύμβατοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες, με καλή διάθεση, αυτό δεν θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out, που πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Τη δική μου τη γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω… Δυστυχώς, πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία», αναφέρεται στην ανακοίνωση .

H απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε στην κάμερα του Happy Day μιλώντας στην δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο ηθοποιός δήλωσε πως γνώριζε για την ανακοίνωση που εξέδωσε η συνάδελφός του, ωστόσο, δεν θέλησε να αναφέρει κάτι άλλο πέρα από αυτό.

«Επικοινώνησα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι γνώριζε για την ανακοίνωση. Όταν τον ρώτησα αν θα κάνει εκείνος κάποια δήλωση ή αν θέλει να μου πει κάτι να μεταφέρω, όπως γίνεται στο ρεπορτάζ πάντα, θέλουμε δηλαδή και τη δική του άποψη, μου είπε “όχι, δεν σκοπεύω να κάνω καμία δήλωση και καμία ανακοίνωση”. Με καλημέρισε και το άφησε εκεί το θέμα», είπε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.