Bennifer: Μετά τον αρραβώνα ο γάμος - Πότε θα ντυθεί νυφούλα για τέταρτη φορά η JLo;

13.04.2022
Bennifer: Μετά τον αρραβώνα ο γάμος - Πότε θα ντυθεί νυφούλα για τέταρτη φορά η JLo;
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck απολαμβάνουν τη δεύτερη ευκαιρία που τους έδωσε η ζωή και δεν σταματούν να τονίζουν πόσο την εκτιμούν. Λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου αρραβώνα τους κάνουν σχέδια για τον γάμο, αλλά, μάλλον, όχι αυτά που θα περίμενες.

Μετά από μήνες εικασιών και ατελείωτου gossip η Jennifer Lopez αποκάλυψε τελικά ότι αυτή και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν (ξανά). Τo ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τον δεύτερο αρραβώνα του σχεδόν 20 χρόνια αφότου ο σκηνοθέτης του Argo έκανε πρόταση στην τραγουδίστρια του «Get Right». Αλλά ενώ οι δυο τους σχεδιάζουν να ανταλλάξουν όρκους στο μέλλον, αυτό δεν σημαίνει ότι ο γάμος τους θα γίνει σύντομα.

Δεν πέρασε πολύς χρόνος αφότου η Lopez ανακοίνωσε τον αρραβώνα της μέσω ενός γλυκού βίντεο και το People μίλησε με μια πηγή κοντά στο ζευγάρι για τα επικείμενα σχέδια γάμου τους. «Είναι πολύ χαριτωμένο να βλέπεις πόσο ενθουσιασμένη είναι η Jennifer», μοιράστηκε η πηγή με το περιοδικό. «Ο Ben την κάνει απίστευτα ευτυχισμένη». Ωστόσο παρά τον ενθουσιασμό τους, φαίνεται ότι ο Affleck και η Lopez σχεδιάζουν να προχωρήσουν τα πράγματα αργά όσον αφορά στο επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Οι δυο τους «δεν μιλούν για γάμο» ακόμα, σύμφωνα με το People. Μάλιστα, πριν αποκαλύψουν δημόσια τον αρραβώνα τους στο κοινό, το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει την είδηση «κρυφή για λίγες μέρες». Με βάση αυτό, είμαστε βέβαιοι ότι οι δυο τους θέλουν απλώς να απολαύσουν τον νέο αρραβώνα και να συνεχίσουν να σχεδιάζουν το μέλλον τους — και έχουν ήδη αρκετά θέματα για να συζητήσουν προτού το μεγάλο βήμα.

Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα ένα πανέμορφο σπίτι μαζί και πρώτος στόχος είναι να οργανώσει εκεί τη διαμονή των παιδιών τους, δηλαδή των διδύμων της Lopez, Max και Emme και των τριών παιδιών του Affleck, Violet, Seraphina και Samuel. Και είναι το πρώτο μέλημα τους καθώς κάνουν αυτή τη σημαντική μετάβαση στη ζωή τους. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσει το ειδύλλιο του Affleck και της Lopez σε αυτό το σημείο. Ειλικρινά, τι είναι μερικοί μήνες ή άλλος ένας χρόνος; Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για τα σχέδιά τους στο προσεχές διάστημα.