Pete Davidson: Το σχόλιο της μητέρας του που δείχνει την επιθυμία της να κάνει παιδί ο γιος της με την Kim Kardashian

02.04.2022
Pete Davidson: Το σχόλιο της μητέρας του που δείχνει την επιθυμία της να κάνει παιδί ο γιος της με την Kim Kardashian
Έχουν στα σιγουρα την ευχή της μαμάς!

Η μητέρα του Pete Davidson, Amy, είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά και η απόδειξη είναι ένα σχόλιο της στο Instagram. Την Τρίτη, ένας θαυμαστής έκανε tag την Amy σε ένα σχόλιο στο Instagram κάτω από μια φωτογραφία του Pete και της κοπέλας της Kim Kardashian να φιλιούνται στο αεροδρόμιο. «Θα είναι έγκυος στο παιδί του μέχρι το τέλος του χρόνου. ❤ @amyymarie118», έγραφε το σχόλιο.

Σύμφωνα με το Page Six, η Amy απάντησε «Ναιιιιι!». Ωστόσο λίγο αργότερα διέγραψε την ενθουσιώδη απάντησή της, αλλά τώρα γνωρίζουμε επίσημα τι νιώθει η μαμά του Pete για τη σχέση του γιο της!. Είναι σίγουρα #teamKardashian.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη εικασία ότι η Amy εγκρίνει και με το παραπάνω τη νέα κοπέλα του γιου της. Μια πηγή είπε στο HollywoodLife ότι η Amy άφησε μια «ζεστή εντύπωση» στην Kardashian όταν συναντήθηκαν στο σπίτι της στο Staten Island.

Kim Kardashian - Pete Davidson: Οι πρώτες φωτογραφίες τους στο Instagram ως ζευγάρι!

«Η Κim γέλασε πολύ γιατί η μαμά του είναι πραγματικά αστεία. Είχαν και κάποιες οικείες συζητήσεις. Μίλησαν για τους αείμνηστους πατεράδες της Κim και του Pete. Και οι δύο μπαμπάδες τους πέθαναν τον μήνα Σεπτέμβριο, με δύο χρόνια διαφορά μεταξύ τους», είπε η πηγή, προσθέτοντας: «Υπάρχουν πάρα πολλές φωτογραφίες του Pete ως παιδί, στο σπίτι της μαμάς και πολλές φωτογραφίες του Pete με τον μπαμπά του. Η Κim ήθελε να τις δει όλες».

Αυτή η έγκριση της μαμάς σημαίνει πολλά για τον κωμικό του Saturday Night Live, ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για τη στενή του σχέση με τη μητέρα του. Αγόρασε και ένα σπίτι μαζί της το 2019, αποκαλώντας την περήφανα «κολλητή» και συγκάτοικό του. «Είναι περίεργο να ζω με τη μαμά και την αδερφή μου γιατί μερικές φορές βλέπω έναν περίεργο τύπο στο σπίτι και δεν ξέρω αν είναι ένα ρεμάλι που κυνηγά την αδερφή μου ή ο άγιος που θα πάρει τη μαμά μου από τα χέρια μου» αστειεύτηκε ο Davidson σε ένα επεισόδιο του SNL.

Kim Kardashian: Ως περήφανη μαμά παρουσίασε τους πίνακες που ζωγράφισε η κόρη της, North [video]

Ο Davidson συνέγραψε και πρωταγωνίστησε στο The King of Staten Island, μια ημι-αυτοβιογραφική ταινία του 2020 για το μεγάλωμα με την single μητέρα του.

«Είναι ένα γράμμα αγάπης για σχεδόν ολόκληρη την οικογένειά μου», είπε ο Davidson στο ET. «Η μαμά, η αδερφή και ο μπαμπάς μου. Και το είδε στo σινεμά και της άρεσε πολύ και σήμαινε πραγματικά πολλά για μένα. Νομίζω ότι την κάναμε περήφανη».