Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Ξεκίνησαν τα μπάνια με τις κόρες τους και ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται

01.04.2022
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Ξεκίνησαν τα μπάνια με τις κόρες τους και ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται
Η Αριάννα και η Φιλίππα Τανιμανίδη ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης και οι γονείς τους καμαρώνουν δημοσίως!

Με μία κοινή ανάρτηση που έκαναν πριν από λίγο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκαν με τους χιλιάδες διαδικτυακούς τους φίλους μια ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή τους.

Το διάσημο ζεύγος ξεκίνησε της βουτιές μαζί με τις θυγατέρες του στο πλαίσιο του babyswimming, όπως διαβάζουμε στα hashtags και, όπως φαίνεται, το διασκεδάζουν όλοι πολύ.

"Μεγάλες κολυμβήτριες τα #tanimanidakia !!" γράφει ο περήφανος πατέρας σε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία ενώ κρατά αγκαλια τη δεσποινίδα που φαίνεται πιο... χαμογελαστή και δυναμική από την άλλη που φαίνεται κάπως πιο... "ζεν".

Ιδού η πρόσφατη ανάρτηση και αμέσως στη συνέχεια αυτή που μας είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση την εποχή της έντονης χιονόπτωσης, όπου τα Τανιμανιδάκια έβλεπαν πρώτη φορά χιόνι και οι αντιδράσεις τους ήταν μυθικές!


Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε στις 23 Ιουνίου -με προγραμματισμένο τοκετό λόγω δίδυμης κύησης- τα κοριτσάκια της πριν από δυο μέρες. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο διάσημος "χαζομπαμπάς" ο οποίος μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία των θυγατέρων του, ενώ την επόμενη μέρα δεν έκρυψε τη χαρά του με μια άλλη ανάρτηση γεμάτη... χορό.