Η Hilaria Baldwin είναι έγκυος στο έβδομο παιδί της

31.03.2022
Η Hilaria Baldwin είναι έγκυος στο έβδομο παιδί της
Τα νέα δημοσιοποιήθηκαν μέσω ενός τρυφερού βίντεο στο Instagram

Ο Alec Baldwin και η σύζυγός του, Hilaria Baldwin, περιμένουν το έβδομο μωρό τους μαζί. "Έχουμε το "somos un buen equipo" σκαλισμένο στις βέρες μας. Το λέμε ο ένας στον άλλον όλη την ώρα στο σπίτι — ότι είμαστε καλή ομάδα", είπαν η Hilaria και ο Alec σε μια αποκλειστική δήλωση. "Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μου με μια μεγάλη οικογένεια είναι πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. Η ικανότητά μας να αγαπάμε συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το νέο μας μικρό αυτό το φθινόπωρο!" πρόσθεσαν.

Η Naomi Campbell μοιράστηκε δυο νέες, γλυκύτατες φωτογραφίες της κόρης της

Η 38χρονη μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα σε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο της ίδιας και του Alec να παίζουν με τα έξι παιδιά τους.

Ο Alec είναι επίσης πατέρας της 26χρονης κόρης Ireland Baldwin, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Kim Basinger.

"Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια συναρπαστική άνοδο και μια τεράστια έκπληξη: άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο💛", έγραψε η Hilaria στη λεζάντα. "Ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά — όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα!" συνέχισε.

Τα νέα της εγκυμοσύνης της Hilaria έρχονται μετά από αποβολή και απώλεια εγκυμοσύνης το 2019.