Η Naomi Campbell μοιράστηκε δυο νέες, γλυκύτατες φωτογραφίες της κόρης της

27.03.2022
Η Naomi Campbell μοιράστηκε δυο νέες, γλυκύτατες φωτογραφίες της κόρης της
Η γιορτή της μητέρας γιορτάστηκε σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και γέμισαν τα social media σχετικές αναρτήσεις. Αυτής της πάλαι ποτέ Μαύρης Γαζέλας της πασαρέλας, σίγουρα, ξεχωρίζει.

Πρώτη φορά γιορτάζει η Naomi Campbell ως νέα μητέρα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της κάνοντας μία ανάρτηση στην οποία αφενός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, αφετέρου μοιράστηκε τρεις πανέμορφες φωτογραφίες.

Στην πρώτη βλέπουμε την ίδια με την κόρη της σε βόλτα τους στον ήλιο, στη δεύτερη τη μητέρα με τη μικρή σε ένα γλυκύτατο στιγμιότυπο και στην τρίτη την ίδια με τη μητέρα της πριν από πολλά χρόνια -και αντιλαμβανόμαστε, φυσικά, από πού "πήρε" η Naomi!

Η Naomi ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα λίγο πριν συμπληρώσει τα 51 της χρόνια, τον περασμένο Μάιο με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: "Μια πανέμορφη μικρή ευλόγια με επέλεξε να γίνω μητέρα της. Νιώθω τεράστια τιμή που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι πια μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αγάπη.

Καθώς δεν είχε εμφανιστεί ποτέ εγκυμονούσα και οι αμφιβολίες υπήρξαν έντονες, η Naomi πόζαρε πρόσφατα στο εξώφυλλο της Vogue με τη μικρούλα και ξεκαθάρισε ότι "Δεν υιοθετήθηκε, είναι δικό μου παιδί".

Μεταξύ των διάσημων αναρτήσεων που ξεχωρίσαμε για τη μέρα, μοιραζόμαστε τις δύο της Victoria Bekcham και αυτή του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα που τίμησαν τις μητέρες τους, επίσης.