Zendaya - Tom Holland: Η ιστορία της σχέσης τους και το μήνυμα του πώς πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στην αγάπη

22.03.2022
Zendaya - Tom Holland: Η ιστορία της σχέσης τους και το μήνυμα του πώς πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στην αγάπη
Σχεδόν το 70% των αισθηματικών σχέσεων μπορεί να ξεκινούν ως φιλίες ενώ έως και το 50% των ανθρώπων προτιμά σχέσεις που ξεκίνησαν ως φίλοι. Πριν από λίγους μήνες επιβεβαιώθηκε τελικά ότι ο Tom Holland και η Zendaya είναι ζευγάρι, μετά από χρόνια που φημολογούνταν ότι βγαίνουν μαζί ως φίλοι. Ξεκίνησαν από συμπρωταγωνιστές, μετά έγιναν φίλοι και τελικά κατέληξαν να είναι μαζί ως ζευγάρι. Μερικές σχέσεις μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι και με κάτι τέτοιο μοιάζει η ιστορία αυτού του ζευγαριού, οπότε πάρε το ποπ κορν σου και ετοιμάσου να ξετρελαθείς από την ιστορία αγάπης της Zendaya και του Tom, ή... TomDaya αν προτιμάς!

Όταν 2 αστέρια βρίσκονται μαζί, γεννιέται μια σπίθα

Η Zendaya και ο Tom συναντήθηκαν για να γυρίσουν το τρίτο franchise του Spider-Man το 2016 και το πλήθος υπέθεσε από την αρχή ότι θα ερωτεύονταν μεταξύ τους. Επιπροσθέτως, οι κοινές φωτογραφίες του Instagram άρχισαν να κοινοποιούνται στα προφίλ και των δύο. Η Zendaya περιγράφει τον Tom ως «τον καλύτερο... Spider-Man». Η χημεία του Tom και της Zendaya άρχισε να εμφανίζεται στην οθόνη ακόμη και μέσω της υποκριτικής τους.

Οι φήμες ξεκινούν, αλλά οι ίδιοι το αρνούνται

Το καλοκαίρι του 2017 τραβήχτηκαν φωτογραφίες τους για την προώθηση της ταινίας και η χημεία μεταξύ τους έγινε πιο εμφανής. Οι φήμες ότι πήγαν μαζί διακοπές, απαντήθηκαν από μερικά tweet τους. Ως απάντηση στις φήμες, η Zendaya είπε ότι ήταν σε περιοδεία για τα media και όχι για διακοπές και ότι είναι στενοί φίλοι.

Αργότερα, συμβούλεψε τους θαυμαστές της να αφιερώσουν χρόνο πριν ξεκινήσουν μια αφοσιωμένη σχέση. Επίσης, είπε ότι την απάτησαν στην προηγούμενη σχέση της και έμαθε πολλά από αυτή την εμπειρία.

Είναι απλώς φίλοι

Το ζευγάρι εθεάθη μαζί σε βιβλιοπωλείο στο Λος Άντζελες, ενώ κάθισαν μαζί και στα Όσκαρ. Ο Tom δημοσίευσε τη φωτογραφία της Zendaya στο Met Gala και έγραψε «Χαίρε βασίλισσα». Και οι δύο, δημόσια στα social media, ευχήθηκαν ο ένας στον άλλο χρόνια πολλά.

Spider- Μan: Οι τρεις πρωταγωνιστές μαζί σε μια απίθανη λήψη και μια... πιπεράτη αποκάλυψη

Ο Tom και η Zendaya βρίσκουν τον δρόμο τους στην αγκαλιά άλλων ανθρώπων

Το καλοκαίρι του 2019, ο Tom διαψεύδει στον Τύπο τις φήμες για τη σχέση του με τη Ζendaya και τους ενημέρωσε ότι αυτή η σκέψη δεν μπορούσε να είναι πιο μακριά από το μυαλό του. Σε συνέντευξή του στο ELLE λέει ότι είναι single, αλλά είναι και ο τύπος της σχέσης.

Η Zendaya εθεάθη να φιλιέται με άλλον ηθοποιό στη Νέα Υόρκη. Μετά από λίγους μήνες, ο Τομ δηλώνει ότι βγαίνει με μια ηθοποιό. Αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ.


Η αγάπη τους εκδηλώνεται για να το μάθει ο κόσμος

Τον Ιούλιο του 2021, το ζευγάρι εθεάθη να φιλιέται στο Λος Άντζελες. Και μετά εθεάθησαν στο σπίτι της μητέρας της Zendaya. Μετά από ένα μήνα, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία τους στο γάμο ενός φίλου τους.

Το φθινόπωρο, ένας φίλος της Zendaya είπε στον κόσμο ότι το αστέρι μας αγαπά τον Tom Holland. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο Τom δείχνει τη Ζendaya, λέγοντας: «Εδώ είναι και φαίνεται όμορφη, μπορώ να προσθέσω».

Ο Τom μίλησε για τη σημασία της ιδιωτικής ζωής, μια φιλοσοφία με την οποία συμφωνεί και η Zendaya, γιατί η αγάπη όπως λένε είναι ιερό συναίσθημα. Σε μια συνέντευξη, ο Τom είπε: «Το να την έχω στη ζωή μου ήταν τόσο καθοριστικό για την ψυχική υγεία μου». Τελικά, σε μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί τον Δεκέμβριο, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη!

Το μάθημα από την ιστορία: Πάρτε τον χρόνο σας με την αγάπη

Αυτό το ζευγάρι του Χόλιγουντ είναι πλέον talk of the town. Η όμορφη ιστορία τους είναι ένα παράδειγμα του πόσο ισχυρό είναι να αφιερώνεις τον χρόνο σου στην αγάπη.

Έγιναν πρώτα φίλοι, γνωρίστηκαν καλύτερα, πέρασαν σκαμπανεβάσματα, στήριξαν ο ένας τον άλλον, κράτησαν τα πράγματα ιδιωτικά και μετά δήλωσαν την αγάπη τους. Αν μπορούμε να μάθουμε κάτι από αυτό το ζευγάρι, είναι να είμαστε πρόθυμοι να γνωρίσουμε πραγματικά κάποιον πριν δεσμευτούμε μαζί του.