Η Mila Kunis μιλά για τις ουκρανικές ρίζες της και τη ρωσική εισβολή

12.03.2022
Η Mila Kunis μιλά για τις ουκρανικές ρίζες της και τη ρωσική εισβολή
"Νιώθω ότι η καρδιά μου σκίστηκε"

Η Mila Kunis μίλησε για τις ουκρανικές ρίζες της και την εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδα της. Η 38χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher, ξεκίνησαν μια εκστρατεία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και την υποστήριξη ανθρωπιστικών προσπαθειών στην Ουκρανία, όπου γεννήθηκε η Kunis, ξεπερνώντας τα 20 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Μιλώντας στη ψηφιακή σειρά "Conversations Above the Noise", η Kunis μοιράστηκε τα συναισθήματα της παρακολουθώντας τον πόλεμο να εξελίσσεται στις ειδήσεις, εξηγώντας ότι ενώ προσδιορίζεται ως περήφανη Αμερικανίδα, έχοντας μετακομίσει στις ΗΠΑ από την Ουκρανία ως παιδί το 1991, δεν μπορεί παρά να νιώθει επηρεασμένη από τα γεγονότα.

Angelina Jolie - Sean Penn: Στο πλευρό των Ουκρανών καταδικάζοντας την εισβολή των Ρώσων

"Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα. Έχουμε φίλους στην Ουκρανία, ο Ash και εγώ είχαμε συναντηθεί με τον πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy ακριβώς πριν από τον COVID. Έχω πάει εκεί, αλλά πάντα με θεωρούσα Αμερικανίδα. Τώρα συμβαίνει αυτό και δεν μπορώ να εκφράσω ή να εξηγήσω αυτό που συνέβη, αλλά ξαφνικά ένιωσα ότι ένα κομμάτι της καρδιάς μου σκίστηκε. Ήταν το πιο περίεργο συναίσθημα".

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds θα δώσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε πρόσφυγες από την Ουκρανία

Η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται αφού οι δυνάμεις τους εξαπέλυσαν μια μεγάλης κλίμακας εισβολή στις 24 Φεβρουαρίου — την πρώτη μεγάλη χερσαία σύγκρουση στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες. Οι λεπτομέρειες των μαχών αλλάζουν μέρα με τη μέρα, αλλά εκατοντάδες πολίτες έχουν ήδη αναφερθεί νεκροί ή τραυματίες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ουκρανοί έχουν επίσης τραπεί σε φυγή, λένε τα Ηνωμένα Έθνη.

Η Kunis πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να θεωρούμε τον λαό της Ρωσίας εχθρό. Θέλω πραγματικά να το τονίσω αυτό. Δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται αρκετά στον Τύπο. Νομίζω ότι υπάρχει η νοοτροπία "αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας". Δεν θέλω οι άνθρωποι να συγχέουν τα δύο προβλήματα που συμβαίνουν. Δεν νομίζω ότι είναι ο λαός της Ρωσίας. Ενθαρρύνω τους ανθρώπους να το δουν από την οπτική γωνία του ότι φταίνε οι άνθρωποι στην εξουσία, όχι οι ίδιοι οι άνθρωποι".