Η Naomi Campbell δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της και ξεκαθαρίζει: "Δεν υιοθετήθηκε, είναι δικό μου παιδί"

14.02.2022
Η Naomi Campbell δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της και ξεκαθαρίζει: "Δεν υιοθετήθηκε, είναι δικό μου παιδί"
Το μοντέλο αποκαλύπτει το πρόσωπο της κόρης της για πρώτη φορά καθώς σπάει τη σιωπή της για το ταξίδι της προς τη μητρότητα

Η Naomi Campbell δηλώνει ότι γέννησε την κορούλα της με φυσικό τρόπο, ενώ αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά σε μια νέα συνέντευξη στη βρετανική Vogue. Το 51χρονο σούπερ μόντελ κατέπληξε τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της τον Μάιο, λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνιση της στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Ωστόσο, επιμένει ότι το εννιά μηνών παιδί - του οποίου ο βιολογικός πατέρας δεν κατονομάστηκε ποτέ - δεν υιοθετήθηκε.

Η Gigi Hadid μοιράστηκε μια σπάνια νέα φωτογραφία της κόρης Khai

Παρόλο που επιβεβαίωσε ότι η κόρη της δεν υιοθετήθηκε, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι πολύ λίγοι από τον ευρύ κύκλο των φίλων και των μελών της οικογένειάς της γνώριζαν ότι σχεδίαζε να γίνει μαμά. "Μπορώ να μετρήσω στο ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν ότι την είχα. Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει". Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Naomi είπε ότι εξακολουθεί να αγαπά το μόντελινγκ, ωστόσο παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει τόσο την εκνευρίζει. "Ακόμα το απολαμβάνω, αλλά μου σπάει τα νεύρα!. Επειδή είμαι 51 χρονών και περπατάω με κορίτσια που είναι 18!".

Η Adele δηλώνει έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδί

Η Naomi ανακοίνωσε ότι είναι μητέρα πριν από εννέα μήνες. Το supermodel - που πιστεύεται ότι είναι single - εξέπληξε τους ακολούθους της στο Instagram όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και δήλωσε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ "μεγαλύτερη αγάπη".