O Kanye West έδωσε τελεσίγραφο στην Billie Eilish και εκείνη του απάντησε δημόσια

11.02.2022
O Kanye West έδωσε τελεσίγραφο στην Billie Eilish και εκείνη του απάντησε δημόσια
Ο εκκεντρικός ράπερ θεώρησε προσβλητικά κάποια λόγια που είπε η τραγουδίστρια για τον "μπατζανάκη" του, Travis Scott, και -κατά κάποιον τρόπο- απαίτησε να του ζητήσει συγγνώμη αλλιώς εκείνος δεν θα τραγουδήσει στην Coachella όπως έχει προγραμματιστεί. Εκείνη του απάντησε. Μένει να δούμε αν η απάντηση αυτή καλύπτει τον Ye.

Με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες ο Kanye West απειλεί να αποσυρθεί από την Coachella αν η Billie δεν ζητήσει συγνώμη από τον Travis.

"Πρέπει η Billie να ζητήσει συγνώμη πριν ανέβω στη σκηνή", έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Instagram o West, τονίζοντας ότι "ο Trav θα είναι μαζί μου στην Coachella". Στην πραγματικότητα δεν είναι γνωστό αν ο Scott είναι όντως στο Line Up του φεστιβάλ καθώς αυτό που έχει συμβεί είναι ότι η Eilish τον αντικατέστησε ύστερα από τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν το Astroworld με τους θανάτους θαυμαστών του σε συναυλία του.

H δήλωση αυτή έρχεται μία μέρα αφού η Eilish σταμάτησε το συναυλία της για να βοηθήσει έναν θαυμαστή που αντιμετώπιζε αναπνεστικά προβλήματα. "Εγώ περιμένω μέχρι ο κόσμος να είναι καλά για να συνεχίσω" είπε στο πλήθος που ζητοκραύγαζε και δεν είναι λίγοι -μεταξύ αυτών και ο Kanye- εκείνοι που εξέλαβαν το σχόλιο ως "μπηχτή" προς τον Travis.

Η τραγουδίστρια, πάντως, απάντησε αμέσως με σχόλιο στην ανάρτηση του West λέγοντας "Στην κυριολεξία δεν είπα ποτέ κάτι για τον Travis. Απλά βοήθησα έναν φαν".

Το θέμα είναι αν η απάντηση αυτή καλύπτει ή όχι τον Kanye ο οποίος έχει την τάση να φτάνει τα πάντα στα άκρα. Ιδού η ανάρτησή του και η απάντηση της Billie στη συνέχεια.

Ο Kanye και ο Travis είναι ενωμένοι για μια ζωή μέσω των παιδιών τους που είναι πρώτα ξαδέλφια. Ο πρώτος μπορεί να έχει χωρίσει από την Kim αλλά μέσω των παιδιών με κάποιον τρόπο παραμένουν όλοι μια ευρύτερη οικογένεια.

Στον Travis, μάλιστα, ο Kanye ίσως νιώθει ότι χρωστά και μια χάρη καθώς, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, ήταν εκείνος (μαζί με την Kylie) που "του άνοιξε την πόρτα για να μπει στο πάρτι της κόρης του όπου δεν τον είχε καλέσει η Kim".

Γενικά, πάντως, ο West, ή Ye, όπως θέλει να αποκαλείται, έχει "ξεφύγει" λίγο και στο θέμα της πρώην συζύγου του και δείχνει να μη δέχεται την κατάστασή τους έτσι όπως αυτή έχει προκύψει μετά τον χωρισμό τους.

Παρότι και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους με μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα, ζητούσε από τον Θεό (!) να φέρει την οικογένειά του ξανά μαζί!