Η Ashley Graham αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων αγοριών της και μοιράστηκε την πρώτη τους φωτογραφία

10.02.2022
Η Ashley Graham αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων αγοριών της και μοιράστηκε την πρώτη τους φωτογραφία
Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Justin Ervin, είναι πλέον γονείς τριών αγοριών

Η Ashley Graham και ο σύζυγός της, Justin Ervin, απολαμβάνουν την πενταμελή τους - πλέον - οικογένεια. Σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι τα δίδυμα αγόρια τους γεννήθηκαν στις 7 Ιανουαρίου, το 34χρονο μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα ονόματα του δεύτερου και του τρίτου μωρού της: Malachi και Roman. Η Graham και ο Ervin είναι επίσης γονείς του διχρονου Isaac Menelik Giovanni.

Rosie Huntington-Whiteley: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού, το όνομα και η σχέση με τον γιο της Kylie Jenner

"Malachi & Roman 🤍 Τα αγόρια μου ήταν οι καλύτεροι δάσκαλοι και οι μεγαλύτερες υπενθυμίσεις ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα", γράφει η Graham στην πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα αγόρια της. "Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω 3 παιδιά 🤯 ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι γέννησης και μετά τον τοκετό σύντομα ❤️". Ο Ervin άφησε ένα σχόλιο γράφοντας: «Πιο περήφανος για σένα από ό,τι μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις».

Η Rihanna περιμένει δίδυμα; Η Gigi Hadid απαντά για το σχόλιο της στο instagram που άναψε φωτιές

Η Graham ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι η ίδια και ο σύζυγός της περίμεναν ενάμιση χρόνο μετά την υποδοχή του πρώτου τους παιδιού. «Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη μικροσκοπικές εκπλήξεις, μεγάλες θλίψεις, γνώριμα ξεκινήματα και νέες ιστορίες», έγραψε η Graham στην αρχική της ανακοίνωση. «Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το επόμενο κεφάλαιο για εμάς».

Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι περίμενε δίδυμα, με ένα γλυκό βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram, απαθανατίζοντας τη στιγμή που έμαθαν ότι τα περιμένουν.