Kate Winslet: Η συμβουλή που της έδωσε ο Leonardo DiCaprio για το σώμα της και πώς της άλλαξε τη ζωή

08.02.2022
Kate Winslet: Η συμβουλή που της έδωσε ο Leonardo DiCaprio για το σώμα της και πώς της άλλαξε τη ζωή
Δεν είναι ζευγάρι στη ζωή, αλλά οι εμφανίσεις τους μαζί μπορεί να ξεσηκώσουν τους θαυμαστές τους. Η γλυκιά, πλατωνική σχέση μεταξύ των πρωταγωνιστών της θρυλικής ταινίας "Τιτανικός" αποδεικνύει ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι πράγματι δυνατές στο Χόλιγουντ.

Οι δυο ηθοποιοί μιλούν συχνά για τη σχέση τους όμως μία ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά, αφορά σε ένα σχόλιο που έκανε ο DiCaprio για το σώμα της Winslet κατά τη διάρκεια της περιόδου που γύριζαν τον Τιτανικό. Και αυτό το σημαντικό σχόλιο βοήθησε την Kate να αλλάξει την οπτική της για τη ζωή.

Η Κate Winslet είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεχόταν bullying λόγω του βάρους της.

Όταν ήταν νεότερη, την κορόϊδευαν για το πάθος της για την υποκριτική, λέγοντάς της ότι θα έπαιρνε μόνο τους ρόλους του «χοντρού κοριτσιού».

Στα 19 της, έπεσε επίσης θύμα κακομεταχείρισης από τα ταμπλόιντ. Έχει πει πως οι εφημερίδες την σχολίαζαν για το πάχος της, έκαναν εκτιμήσεις για το βάρος της και ανέφεραν την υποτιθέμενη δίαιτα που ακολουθούσε.

Η Winslet παραδέχτηκε ότι ο σωματικός έλεγχος είχε αντίκτυπο στο πώς έβλεπε τον εαυτό της και στο ποια ήταν η εντύπωσή της για τον ορισμό της «όμορφης». Για ένα διάστημα, η ηθοποιός ένιωθε σαν να ήταν μόνη και ανησυχούσε για το πώς θα την έβλεπαν οι άνθρωποι στο Χόλιγουντ.

Σε μια συνέντευξη με την Oprah Winfrey, η Winslet θυμήθηκε ότι ο Di Caprio της είχε πει: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχεις τη σιλουέτα που έχεις». Όταν τον ρώτησε τι εννοούσε με αυτό, είπε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν την πεποίθηση ότι ο μόνος τρόπος για να είσαι επιτυχημένη, να αγαπιέσαι και να θεωρείσαι όμορφη είναι να είσαι αδύνατη. Και υπονοούσε ότι αυτό είναι λάθος.

Αυτή η δήλωση χτύπησε τη χορδή της Winslet, η οποία συνειδητοποίησε ότι είχε δίκιο.

Η συνομιλία τους ενθάρρυνε τη Winslet να γίνει σύμβολο της θετικότητας του σώματος.

Είπε στην Οprah ότι η υποψηφιότητά της για Όσκαρ για την ερμηνεία της στον Τιτανικό την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα ως ηθοποιός χωρίς να είναι αδύνατη ή να πεινάσει. Η εκστρατεία της για τη θετικότητα του σώματος ενισχύθηκε αφού έγινε μητέρα, καθώς δεν ήθελε η κόρη της να υποφέρει και να δώσει εσωτερική μάχη.

H δημοφιλής ηθοποιός νιώθει ότι οι καιροί έχουν αλλάξει, ειδικά με το κίνημα #MeToo και οι γυναίκες φοβούνται λιγότερο να μιλήσουν στις μέρες μας. Η Winslet πιστεύει επίσης ότι η γήρανση δεν πρέπει να θεωρείται κακό και μάλιστα ζήτησε από μια εταιρεία καλλυντικών να μην κάνει καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες της.

Η Winslet φέρεται να περιέγραψε τον φίλο της Leonardo ως «σταθερό, πιστό άτομο». Και τείνουμε να συμφωνήσουμε, καθώς ο DiCaprio είχε κατά νου το συμφέρον της όταν της είπε αυτά τα λόγια που της άλλαξαν τη ζωή. Η φιλία τους διαρκεί περισσότερες από δύο δεκαετίες και η γλυκιά σχέση τους αναδεικνύεται κάθε φορά που περπατούν μαζί στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των βραβείων.

Ο DiCaprio έδωσε το "παρών" στον τρίτο γάμο της Winslet — όχι όμως ως γαμπρός, αλλά ως ο άντρας που την παρέδωσε στον γαμπρό. Η Winslet αποκάλυψε επίσης ότι έκλαψε όταν συναντήθηκαν πρόσφατα μετά από τρία χρόνια που δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλον, κάτι που απλώς αποδεικνύει ότι όπου κι αν βρίσκονται, θα συνεχίσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον ως φίλοι.