Kourtney Kardashian: Έκανε photoshop σε φωτογραφία για να μεγαλώσει τα οπίσθια της και οι followers εξοργίστηκαν!

30.01.2022
Kourtney Kardashian: Έκανε photoshop σε φωτογραφία για να μεγαλώσει τα οπίσθια της και οι followers εξοργίστηκαν!
Η Kourtney Kardashian είναι το μέλος της διάσημης ριαλιτο-οικογένειας που φαίνεται ότι χρησιμοποίησε πιο πρόσφατα το δημοφιλές εργαλείο, για να κάνει το σώμα της να φαίνεται πιο juicy. Και, φυσικά, υπήρξαν αντιδράσεις.

Το πρόσφατο Instagram story της παρουσίαζε μια εικόνα - που έχει πλέον διαγραφεί - που τη δείχνει καθισμένη στα γόνατά της να φοράει μια λεοπάρ ρόμπα και να κρατά ένα ποτήρι κρασί [φωτό επάνω] Η πλάτη της είναι στραμμένη προς την κάμερα και κοιτά σαγηνευτικά στον φακό. Φυσικά, ο πραγματικός σούπερ σταρ της φωτογραφίας υποτίθεται ότι ήταν τα οπίσθιά της, τα οποία όμως οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι είναι πειραγμένα από photoshop για να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Γνωρίζουμε ότι οι καμπύλες των Kardashian έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά φαίνεται ότι οι φαν τους καταλαβαίνουν όταν παρεμβαίνει η τεχνολογία και επαναστατούν γιατί αισθάνονται ότι εξαπατούνται.

Η Kourtney δείχνει συχνά την υπέροχη σιλουέτα της, αλλά οι ακόλουθοί της, της επισημαίνουν όταν ξεπερνά τα όρια. Μπορεί να διέγραψε τη φωτογραφία, αλλά όλοι ξέρουμε ότι το διαδίκτυο ζει για πάντα. Σχόλια σε φόρουμ του Reddit, όπως αναφέρει η Daily Mail, δείχνουν ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί τις μη ρεαλιστικές εικόνες σώματος που απεικονίζονται στα social media. Ένας χρήστης έγραψε, «Πίστευε πραγματικά ότι θα την γλυτώσει και όλοι θα έλεγαν, “Ναι, αυτή είναι η αληθινή Kourtney!”»