Πώς υποδέχτηκαν οι celebrities το 2022 στο Instagram

02.01.2022
Πώς υποδέχτηκαν οι celebrities το 2022 στο Instagram
Aυτό ήταν. Μπήκαμε στο 2022 και αφήσαμε επίσημα πίσω μας το 2021. Στο Instagram, οι celebrities δεν διέφεραν και πολύ από αυτό που κάναμε όλες μας. Ξεκινώντας στις 31 Δεκεμβρίου και συνεχίζοντας την 1η Ιανουαρίου, oι σταρ χρησιμοποίησαν τους λογαριασμούς τους στο instagram για να αποχαιρετήσουν τον παλιό χρόνο και να καλοσωρίσουν το 2022.

Η Miley Cyrus ήταν μία από τους πολλούς σταρ που επέλεξαν να αναδείξουν τη σέξι τους πλευρά καθώς υποδέχονταν το 2022.

Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται επίσης η Rihanna, ο Zac Efron, η Kate Hudson και η Kourtney Kardashian.

Σε αντίθεση με εκείνους που ανέβασαν φωτογραφίες από την παραλία, ο Chris Hemsworth έδειξε να απολαμβάνει γυμνός το χιόνι. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με τα χιονόλουτρα το 22», έγραψε μαζί με μια φωτογραφία-απόδειξη που είναι χωμένος μέσα στο χιόνι.

Η Shakira και ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της, Gerard Piqué, πόζαραν αλά duck face για το 2022 αλλά και με ένα γλυκό φιλί.

Υπήρξαν όμως και οι σταρ που έλαμψαν στην κυριολεξία. Την παράσταση έκλεψαν ο πρίγκιπας William και η Κate, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, με μία throwback φωτογραφία τους από τον Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του James Bond στο Λονδίνο.

Επίσης, η Sofia Vergara και ο Joe Mangianello ήταν ντυμένοι με τα καλά τους και φωτογραφήθηκαν ανάμεσα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Nicki Minaj τράβηξε επίσης τα βλέμματα πάνω της με το σέξι ντεκολτέ της στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Ενώ το 2021 είχε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, υπήρχαν επίσης πολλά σημαντικά προσωπικά γεγονότα που άξιζαν να γιορταστούν. Κάποιοι σταρ επέλεξαν να κάνουν ακριβώς αυτό, όπως η Lily Collins που μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τον γάμο της που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο με τον εκλεκτό της καρδιάς της Charlie McDowell.

Εν τω μεταξύ, οι συμπρωταγωνίστριες του The Morning Show, Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, επέλεξαν να ανεβάσουν κάποια μονταρισμένα βιντεάκια που δείχνουν μια ποικιλία από ιδιαίτερες στιγμές, μεγάλες και μικρές.

Καλή Χρονιά!