Κυβέλη Χατζηευστρατίου: "Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα όλο το βράδυ"

21.12.2021
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: "Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα όλο το βράδυ"
Η νικήτρια του φετινού GNTM μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σπίτι του reality

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του GNTM. Το 19χρονο μοντέλο, εκτός από τον τίτλο του Greece's Next Top Model, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου μετά τον τελικό και το αποθεωτικό σχόλιο του Καράβα

Μετά τη νίκη της, η Κυβέλη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της λέγοντας: "Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!".

GNTM 4: Η Κυβέλη είναι η μεγάλη νικήτρια, όμως ισοβάθμησε με την Όλγα

Το πρωί της Τρίτης, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διαμονή της στο σπίτι του ριάλιτι μόδας. "Αν βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις με τον άλλο, είναι θέμα αξιοπρέπειας, ή αν βλέπεις ότι δεν σε θέλει ο άλλος στην παρέα είναι πάλι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν φοβήθηκα ότι θα μου στοιχήσει αυτό. Υπήρξαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ. Όλο αυτό με βοήθησε να δω τη δύναμή μου. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα", δήλωσε.