Brad Pitt: Η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη είναι αυτό που θέλεις να δεις σήμερα - Και, ναι, έρχεται μαζί με Bullock και Tatum

16.12.2021
Brad Pitt: Η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη είναι αυτό που θέλεις να δεις σήμερα - Και, ναι, έρχεται μαζί με Bullock και Tatum
Στα 57 του χρόνια κάνει ένα απίθανο cameo και είναι ξεκαρδιστικός -εκτός από κούκλος, που είναι πάντα, έτσι κι αλλιώς!

Δυο χρόνια μετά το Αd Astra ο Brad Pitt επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Lost City" που αναμένεται την άνοιξη του 2022 και από σήμερα έχει επίσημο trailer.

Πρόκειται για μία κωμική περιπέτεια δράσης με πρωταγωνιστές τους Sandra Bullock, Chaning Tatum και Daniel Radcliffe και οι πρώτες εικόνες που είδαμε πριν από λίγο μας έφτιαξαν τη διάθεση.

Μια απομονωμένη διάσημη μυθιστορηματογράφος, η Loretta Sage (Bullock) ξεκινά μια περιοδεία με τον Alan, (Tatum) το μοντέλο που χρησιμοποιεί στα εξώφυλλά της και πέφτει θύμα απαγωγής από Fairfax (Radcliffe), έναν διπρόσωπο δισεκατομμυριούχο που ευελπιστεί να τον οδηγήσουν στους θησαυρούς που περιγράφει στο τελευταίο βιβλίο της.

Στο trailer βλέπουμε κομμάτια από την περιπέτειά τους που κάποια στιγμή τους βάζει σε αδιέξοδο. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά για τους ήρωές μας όταν ξαφνικά, από το πουθενά εμφανίζεται ο Pitt. Στα 57 του χρόνια, πιο όμορφος από ποτέ, ένα απίθανο κράμα Αχιλλέα (Τροία), Tristan (Legends of the fall) και Rusty (Ocean' s 11) o Brad προσγειώνεται ως ο super action hero που εξουδετερώνει τους "κακούς" και σώζει την Bullock η οποία δεν πιστεύει αυτό που βλέπει. Τον ρωτάει, μάλιστα, γιατί είναι τόσο όμορφος. "Ο πατέρας μου ήταν μετεωρολόγος", απαντά εκείνος και o Tatum σκάει από τη ζήλια του!

Ιδού και το trailer για μια πρώτη γεύση και μετράμε ήδη αντίστροφα!