Ρούλα Κορομηλά: Πρωινός καφές ύστερα από πολλά χρόνια - Η επιστροφή στην τηλεόραση και η μεγάλη συγκίνηση [video]

10.12.2021
Ρούλα Κορομηλά: Πρωινός καφές ύστερα από πολλά χρόνια - Η επιστροφή στην τηλεόραση και η μεγάλη συγκίνηση [video]
Για ακόμη μία λαμπερή τηλεοπτική εμφάνιση ετοιμάζεται η ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με αφορμή το αφιέρωμα που κάνει ο σταθμός στον Σταμάτη Σπανουδάκη και θα παρουσιάσει εκείνη.

Στο πλαίσιο των αφιερωματικών εκπομπών υπό τον τίτλο "Σπίτι με το Mega" που ξεκίνησαν την εποχή της καραντίνας και συνεχίζονται ακόμη και σήμερα ο σπουδαίος Έλληνας δημιουργός θα παρουσιάσει πρώτη φορά όλο το έργο του στην αυριανή εκπομπή (11/12/2021).

Η Ρούλα Κορομηλά στην παραλία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Η Ρούλα Κορομηλά -στενή του προσωπική φίλη- θα παρουσιάσει το σόου, όπως έκανε και το αντίστοιχο με τον Αντώνη Ρέμο που παρουσιάστηκε πέρσι την Πρωτοχρονιά.

Για αυτή την εμπειρία -και για πολλά άλλα- μίλησε η Ρούλα στη Δανάη Μπάρκα και την παρέα της σήμερα το πρωί.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρουσιάστρια του Mega να δηλώνει πόσο άγχος έχει, όμως από τις πρώτες κιόλας κουβέντες, προέκυψε ότι η Ρούλα είχε περισσότερο (όπως κάθε φορά στα 5 πρώτα λεπτά κάθε εμφάνισής της, όπως εξήγησε η ίδια. "Μετά, ποιος με κρατάει", συνέχισε!!)

Αγχωμένη, αλλά και συγκινημένη η Ρούλα Κορομηλά για τη ευκαιρία που της δόθηκε να πιεί πρωινό καφέ με τους τηλεθεατές ύστερα από τόσα πολλά χρόνια! Θυμίζουμε ότι η Ρούλα παρουσίασε τον θρυλικό "Πρωινό Καφέ" του ΑΝΤ1 από την πρεμιέρα του το 1991 μέχρι το 1994.

Ρούλα Κορομηλά: Το σπάνιο βίντεο από την αρχή της καριέρας της

Στο πλαίσιο της συζήτησης με τη Δανάη, η Ρούλα απάντησε σχετικά με τις ιδανικές συνθήκες ώστε να επέστρεφε στην τηλεόραση με κάτι πιο μόνιμο.

«Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες επιστροφής; Ξέρω ότι όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες βιώνουν καταστάσεις σε όχι ιδανικές συνθήκες. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος που δεν προγραμματίζω πράγματα. Έχω κάνει αρκετές συζητήσει που αφορούν διάφορα κόνσεπτ αλλά δεν ευδοκίμησε η κατάσταση, γιατί κάποια πράγματα μου ταιριάζουν, κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν, δεν τους ταιριάζω… Είμαι της άποψης ποτέ μη λες ποτέ!», απάντησε εκείνη, ενώ αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εικόνα και τα χρόνια που περνούν:

«Η γυναίκα στην εποχή μας μεγαλώνει όμορφα, χωρίς ακρότητες και χωρίς υπερβολές. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την ηλικία του. Όλοι ήμασταν μικροί, μεγαλώσαμε, μεγαλώνουμε, δεν νομίζω ότι κανείς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ντόριαν Γκρέι. Είναι λογική η φθορά των ανθρώπων. Περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά δεν θέλω να αλλάξω τα χαρακτηριστικά μου. Δεν μπορώ τις υπερβολές», είπε.

Ιδού και το απόσπασμα από τη συνέντευξη που είδαμε σήμερα το πρωί.