Jennifer Aniston: Η νέα φωτογράφηση, τα υπέροχα πόδια της και η εγκυμοσύνη

10.12.2021
Jennifer Aniston: Η νέα φωτογράφηση, τα υπέροχα πόδια της και η εγκυμοσύνη
H Jennifer Aniston είναι το πρόσωπο του εξωφύλλου του τελευταίου τεύχους του Hollywood Reporter και φαίνεται εκπληκτική στις νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Ruven Afanador, αναδεικνύουν την γυμνασμένη σιλουέτα της Aniston και τονίζουν ένα προσόν που συχνά κρύβει στο κόκκινο χαλί: τα πόδια της. Ήταν όλες ολόσωμες και τραβήχτηκαν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπου ζούσε στο παρελθόν με τον πρώην σύντροφό της Justin Theroux. Το σπίτι με τις μοντέρνες, καθαρές γραμμές βγάζει μια ζεστή ατμόσφαιρα καθώς ο ήλιος μπαίνει μέσα από το παράθυρο και οι ακτίνες του αναδεικνύουν τη σιλουέτα της βραβευμένης με Emmy ηθοποιού.

Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

Μια άλλη υπέροχη φωτογραφία τραβήχτηκε σε εξωτερικούς χώρους, με τους λόφους του Χόλιγουντ να μεταμορφώνονται σε ένα καταπράσινο σκηνικό καθώς το σώμα της ποζάρει σαν να πρόκειται να πετάξει ψηλά στον ουρανό.

Μετά από μια δεκαετία στον εμβληματικό ρόλο της Rachel Green στο Friends και στη συνέχεια ως η αγαπημένη της Αμερικής σε αμέτρητα rom-com, η δημοφιλής ηθοποιός έμεινε λίγο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από μια στοχαστική περίοδο αμφιβολίας για τον εαυτό της. «Ήμουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η στεναχωρημένη κοπέλα, η συντετριμμένη – τα παραδοσιακά σου rom-com θέματα», είπε στο Hollywood Reporter.

Όμως το μέλλον είναι δικό της καθώς η διάσημη ηθοποιός είναι πολύ στα "πάνω" της τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ως πρωταγωνίστρια στο The Morning Show, αλλά και ως παραγωγός και celebrity A-list στο Χόλιγουντ.

Εκτός από τη φωτογράφηση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν επίσης και τα όσα μοιράστηκε σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης και τη σχέση με τη μητέρα της.

Στα 52 της χρόνια η Jen έχει δεχτεί τεράστια κριτική σχετικά με το ότι δεν έχει κάνει παιδιά. Η ίδια κράτησε απόσταση από αυτές τις απόψεις όμως τώρα πια δηλώνει πληγωμένη από όσα έχει ακούσει, εκρίγνειται και απαντά στους επικριτές της που έχουν συμπεράνει εύκολα ότι επέλεξε την καριέρα αντί της μητρότητας: "Δεν έχετε ιδέα τι τρέχει μ' εμένα προσωπικά, ως προς τα ιατρικά", χωρίς, όμως να μπαίνει σε επιπλέον λεπτομέρειες.

Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τη μητέρα της -και συγκλονίζει!

Εκτός, από τα ιατρικά, όμως, φαίνεται ότι ρόλο στην απόφασή της να μη γίνει μητέρα, έπαιξε και η σχέση της με τη δική της μητέρα. Στην ίδια συνέντευξη, η Aniston γύρισε τον χρόνο πίσω στην παιδική της ηλικία και ανακαλώντας τις αναμνήσεις της από τη μητέρα της -η οποία έχει πεθάνει πια, όμως με την οποία οι σχέσεις τους υπήρξαν κάκιστες, θυμήθηκε λοιπόν να μεγαλώνει παρακολουθώντας τη "να κάθεται άνετα μέσα στη θυματοποίησή της", όπως είπε χαρακτηριστικά. Το συναίσθημά της ήταν ένα: "Εγώ δεν θα γίνω αυτό"! Και δεν έγινε!