Τοm Ford: Γιατί δήλωσε ότι ήταν «βαθιά λυπημένος» για μέρες αφότου είδε το «House of Gucci»

30.11.2021
Τοm Ford: Γιατί δήλωσε ότι ήταν «βαθιά λυπημένος» για μέρες αφότου είδε το «House of Gucci»
Ο πρώην creative director του θρυλικού ιταλικού Οίκου Μόδας παραδέχτηκε ότι του ήταν «δύσκολο να δει το χιούμορ» στην ταινία του Ridley Scott, επειδή έζησε από πολύ κοντά το σκάνδαλο Gucci, αν και εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ταινία θα γίνει ένα «χιτ».

Ο Tom Ford έγραψε στην Air Mail: «Επέζησα πρόσφατα από μια προβολή της ταινίας διάρκειας δύο ωρών και 37 λεπτών που είναι το "House of Gucci". Η λαμπερή, φιλόδοξη, όμορφα κινηματογραφημένη και με παραμυθένια κοστούμια, ιστορία περί απληστίας και φόνου, είναι εκπληκτική όσον αφορά στον τεράστιο αριθμό των σταρ που έχουν επιλεγεί. Η ταινία ανταγωνίζεται τη νυχτερινή σαπουνόπερα "Δυναστεία" για την επιδεξιότητα της αλλά το κάνει με πολύ μεγαλύτερο budget...

Lady Gaga: "Ζούσα σα το ρόλο μου στο 'House of Gucci' για περισσότερο από ένα χρόνο"

Ήμουν βαθιά στεναχωρημένος για αρκετές μέρες αφού παρακολούθησα το "House of Gucci", μια αντίδραση που πιστεύω ότι θα νιώσουμε μόνο όσοι γνωρίζαμε τους παίκτες και το παιχνίδι. Μου ήταν δύσκολο να δω το χιούμορ σε κάτι που ήταν τόσο αιματηρό. Στην πραγματική ζωή, τίποτα από αυτά δεν ήταν επιτηδευμένο. Ήταν μερικές φορές παράλογο, αλλά τελικά ήταν τραγικό.
Αλλά με τις δυνατές ερμηνείες της Gaga και του Driver, τις εξαιρετικές ερμηνείες από όλο το καστ, τα άψογα κοστούμια, τα εκπληκτικά σκηνικά και την όμορφη κινηματογράφηση, η ταινία, υποψιάζομαι, θα γίνει μια επιτυχία. To όνομα Gucci συνήθως πoυλά».

Ενώ ο σκηνοθέτης του «A Single Man» παραδέχθηκε ότι εντυπωσιάστηκε από τις ερμηνείες των Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek και Jeremy Irons στην ταινία, δεν δήλωσε το ίδιο για τον Al Pacino ή τον Jared Leto.

«Ο Paolo Gucci, τον οποίο συνάντησα πολλές φορές, ήταν πράγματι εκκεντρικός και έκανε κάποια παράξενα πράγματα, αλλά η γενική του συμπεριφορά σίγουρα δεν ήταν σαν τον τρελό και φαινομενικά προβληματικό χαρακτήρα της ερμηνείας του Leto».

Ιδού και το trailer της ταινίας για μια ακόμη γεύση