Κanye West: Δημοσιεύει φιλιά του με την Kim ενώ εκείνη φωτογραφίζεται με τη νέα της σχέση

29.11.2021
Κanye West: Δημοσιεύει φιλιά του με την Kim ενώ εκείνη φωτογραφίζεται με τη νέα της σχέση
Έχουν και αυτοί τον πόνο τους.

Ο Κanye West δημοσίευσε στα stories του στο Instagram μια φωτογραφία του να φιλιέται με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, ταγκάροντας το gossip site TMZ και ανεβάζοντας ένα screenshot της ιστορίας τους σχετικά με το θέμα. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές δημόσιες δηλώσεις που έκανε αυτή την εβδομάδα ο West για τον γάμο του και την επιθυμία του να τα ξαναβρει με την Κardashian. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε αρχικά στα stories της Kim τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν η οικογένειά τους έκανε διακοπές στις Μπαχάμες. Εκείνη την διέγραψε γρήγορα για άγνωστους λόγους.

Το story του TMZ που κοινοποίησε πάνω από τη φωτογραφία είχε τον τίτλο «Ο Kanye West λέει ότι ο Θεός θα φέρει την Κim και εκείνον ξανά μαζί, εμπνέοντας εκατομμύρια».

%PHOTO1%

Την Πέμπτη, ο West δημοσίευσε ένα ποστ που αποκάλεσε Προσευχή των Ευχαριστιών του, και ήταν ένας πεντάλεπτος μονόλογος από τη δική του Sunday Service Choir. Σε αυτό, ο West παραδέχεται την εξάρτηση του από το αλκοόλ, την ασυνέπεια με τα φάρμακά του και ότι έχει προβλήματα με την ιδιοσυγκρασία του. Αναφέρθηκε επίσης στη συμμαχία του με τον Donald Trump, την προσπάθεια να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ και τη ντροπή που προκάλεσε στην Kardashian.

Kanye West: Μετά το παραλλήρημα εναντίον της Kim Kardashian, η δημόσια συγνώμη

«Ας μιλήσουμε πολιτικά εδώ», είπε. «Kαλέ μου Θεέ, της γυναίκας μου δεν της άρεσε να φοράω το κόκκινο καπέλο. Ούσα καλή σύζυγος, ήθελε απλώς να προστατεύσει εμένα και την οικογένειά μας. Έκανα εμένα και την οικογένειά μας στόχο, επειδή δεν συμφωνώ με την πολιτική στάση του Χόλιγουντ και αυτό ήταν δύσκολο για τον γάμο μας».

Και συνέχισε, «Τότε υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία και χωρίς συμμάχους από καμία πλευρά. Ντρόπιασα τη σύζυγό μου με τον τρόπο που παρουσίασα πληροφορίες για την οικογένειά μας κατά τη διάρκεια της μοναδικής – δόξα τω Θεώ – συνέντευξης Τύπου. Το μόνο που είχε να πει ο μπαμπάς μου μετά ήταν: «Γράψε την ομιλία σου την επόμενη φορά, γιε μου».

Tην Τετάρτη, ο West έδωσε μια ομιλία στο L.A. Mission στο Skid Row και ισχυρίστηκε ότι θα διορθώσει τα πράγματα με την Kardashian.

«Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι πώς θα επανέλθω στην οικογένειά μου και πώς θα γιατρέψω τον πόνο που της προκάλεσα», είπε.

Αυτή τη στιγμή πάντως η Kardashian βγαίνει με τον κωμικό Pete Davidson ενώ φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας (όπου σε μια φαίνεται μια πιπιλιά στο λαιμό του Davidson) επιβεβαιώνουν την σχέση τους.

Kim Kardashian: Έχει αλλάξει η ζωή της με τον Pete Davidson και φέρεται μαζί του σαν έφηβη

Νικολέτα Μακρή