Μανούλα για πρώτη φορά η Freida Pinto

22.11.2021
Μανούλα για πρώτη φορά η Freida Pinto
Η αξιολάτρευτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Ανήμερα των γενεθλίων του συζύγου της, Cory Tran, η Freida Pinto έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και έκανε την ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Scarlett Johansson μετά τη γέννηση του γιου της

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Slumdog Millionaire" ανήρτησε μία φωτογραφία του συζύγου της με το μωρό τους, και μία δική της στην οποία κρατά το γιο της, Rumi-Ray, στην αγκαλιά της. "Χρόνια πολλά μπαμπά Cory! Γιορτάζω εσένα σύζυγέ μου, φίλε και σύντροφέ μου στη ζωή. Το να σε βλέπω να γίνεσαι όχι απλά μπαμπάς αλλά σούπερ μπαμπάς με κάνει πολύ συναισθηματική και με γεμίζει με ευτυχία. Επίσης δίνει σε αυτή την άυπνη μαμά ένα διάλειμμα και δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ το εκτιμώ. Είμαι τόσο ευγνώμων και ερωτευμένη με το πώς ζούμε μαζί. Σε αγαπάω τρελά. Rumi-Ray είσαι ένα πολύ τυχερό αγόρι", έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Ιούνιο μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως έναν χρόνο νωρίτερα το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί ξαφνικά.

Η ίδια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θα ήθελαν το παιδί τους να είναι ανεξάρτητο, και όχι κακομαθημένο παραχαϊδεμένος.