Jake Gyllenhaal: Έξαλλος με την Taylor Swift η οποία «φωτογραφίζει» τη σχέση τους με το νέο τραγούδι της

19.11.2021
Jake Gyllenhaal: Έξαλλος με την Taylor Swift η οποία «φωτογραφίζει» τη σχέση τους με το νέο τραγούδι της
Μια σύντομη σχέση που είχαν οι δυο celebrities πριν από 11 χρόνια, επιστρέφει πάλι στο προσκήνιο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πιθανότατα ο ηθοποιός δεν πίστευε ποτέ ότι ένας χωρισμός θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις, αλλά αυτή είναι η δύναμη της μουσικής και των θαυμαστών της τραγουδίστριας.

Και αν αναρωτιέσαι πώς είδε ο Gyllenhaal τα «καρφιά» της Swift στο πρόσφατο μικρού μήκους βίντεο της για το επίμαχο τραγούδι με τίτλο All Too Well, μάλλον φαίνεται ότι δεν περνάει και πολύ καλά αυτή τη στιγμή.

Και αυτό γιατί και το τραγούδι και το βίντεο αναφέρονται με σαφή υπονοούμενα στους στίχους, στη σχέση των δύο διασήμων. «Ο Jake είναι να ανοίξει η γη να τον καταπιεί που η Τaylor τον έχει βάλει στο στόχαστρο της με το All Too Well», δήλωσε πηγή του περιβάλλοντος του. «Είναι τόσο κλειστός άνθρωπος και κάνει τα πάντα για να αποφύγει δραματικές καταστάσεις, οπότε το να βλέπει να ξεθάβεται η τρίμηνη σχέση τους και να ακούει τους ανθρώπους να την κουτσομπολεύουν, είναι ένα δύσκολο χάπι για αυτόν να το καταπιεί».

Χαμηλών τόνων αλλά...

Ο Gyllenhaal ζούσε πάντα μια ζωή χωρίς δημοσιότητα, αλλά δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι ο χαρακτήρας, τον οποίο υποδύεται ο Dylan O'Brien στο βίντεο του τραγουδιού, δεν είναι αυτός και το story δεν είναι μια πιστή απεικόνιση της σχέσης του με τη Swift. Υπάρχουν επίσης οι δηκτικές παρεμβάσεις των Swifties (των fans της τραγουδίστριας), που προφανώς λατρεύουν τη νικήτρια των Grammy και είναι απόλυτα με το μέρος της για το πώς αυτό το ειδύλλιο, της ράγισε τότε την καρδιά. Παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός και η Swift είναι πλέον σε σοβαρή σχέση με τον Joe Alwyn ενώ ο Gyllenhaal έχει στο πλευρό του το 25χρονο μοντέλο, Jeanne Cadieu, η πηγή πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός δεν θέλει να «απολογείται για κάποιαν με την οποία έβγαινε για λίγο πριν από 11 χρόνια».

Ο Gyllenhaal φέρεται να «νόμιζε ότι αυτή το είχε ξεπεράσει, αλλά φαίνεται ότι όποιος έχει βγει με την Taylor δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του». Αυτό που μπορεί να ξεφεύγει από τον σταρ είναι το γεγονός ότι η Swift το έχει όντως ξεπεράσει, αλλά η επανέκδοση του άλμπουμ της Red, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2012, της επέτρεψε να ξαναδεί πιο ψύχραιμα τον χωρισμό τους με το πέρασμα του χρόνου, κάτι το οποίο συχνά φέρνει πολλή σοφία μαζί του. Μπορεί στον Gyllenhaal να μην αρέσει ο τρόπος με τον οποίο εκτυλίσσονται όλα αυτά, αλλά οι fans της Swift θα έχουν υλικό συζήτησης για πολύ καιρό.