Iman: «Δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ ποτέ. Ακόμα νιώθω παντρεμένη με τον David Bowie»

19.11.2021
Iman: «Δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ ποτέ. Ακόμα νιώθω παντρεμένη με τον David Bowie»
Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, το θρυλικό μοντέλο μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα και συγκινεί.

Ο David Bowie πέθανε στις 10 Ιανουαρίου του 2016 μετά από μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του με την οποία ήταν μαζί για 24 χρόνια.

Και τώρα η Iman εξομολογήθηκε ότι δεν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί, χαρακτηρίζοντας «επικό» το ειδύλλιό της με τον διάσημο τραγουδιστή.

Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE, το 66χρονο μοντέλο είπε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», όταν συνάντησε τον David σε ένα ραντεβού στα τυφλά στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι ακόμα και σήμερα νιώθει την παρουσία του γύρω της.

«Ο David παραδέχθηκε ότι από την πλευρά του ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» είπε με περηφάνια. «Εμένα μου πήρε μερικούς μήνες αλλά έφτασα κι εγώ εκεί. Τον ήξερα ως David Jones, με το πραγματικό του όνομα και όχι ως τον ροκ σταρ».

Ο θάνατος του David Bowie εξέπληξε πολλούς καθώς είχε κρατήσει κρυφή από το κοινό τη μάχη του με τον καρκίνο του ήπατος.

Τώρα, ως φόρο τιμής στον άντρα της ζωής της και της μοναδικής σχέσης τους, η Iman κυκλοφόρησε ένα νέο άρωμα, που ονομάζεται Love Memoir.

Περιέγραψε πως αυτή η ιδέα της ήρθε πάνω στη θλίψη της, στο εξοχικό σπίτι που είχε το ζευγάρι στα βουνά στα βόρεια της Νέας Υόρκης, ένα μέρος που είχε πει κάποτε ότι της φαινόταν πολύ οδυνηρό για να επισκεφθεί μετά τον θάνατό του.

Και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα πολύ και ήθελα να επιστρέψω στην πόλη. Νόμιζα ότι είχα διαχειριστεί την απώλεια αλλά δεν το είχα κάνει».

Η Iman ομολόγησε ότι μερικές μέρες είναι πιο δύσκολο από άλλες να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο David δεν είναι πια εδώ, αλλά λέει ότι δεν πρέπει να είναι όλες οι αναμνήσεις θλιβερές καθώς θυμάται πόσο ωραία ήταν η κοινή τους ζωή.

Όταν η 21χρονη κόρη του ζευγαριού Alexandria 'Lexi' Jones αναρωτήθηκε αν η μαμά της θα ξαναπαντρευόταν ποτέ, η Iman της απάντησε: «Όχι, δεν θα το κάνω. Ακόμα νιώθω παντρεμένη».

«Κάποιος πριν από κάποια χρόνια αναφέρθηκε στον David ως εκλιπόντα σύζυγό μου και είπα “Όχι, δεν είναι ο μακαρίτης σύζυγός μου. Είναι ο άντρας μου”».

Και συνέχισε λέγοντας ότι ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα, της θυμίζει τον David με τον τρόπο που αυτός αγαπούσε τα ηλιοβασιλέματα.

Και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη της λέγοντας: «Μέσα από την ανάμνησή μου ζει η αγάπη μου».