Κατερίνα Καραβάτου: Κόλλησε ψείρες μαζί με την κόρη της και μοιράστηκε την εμπειρία

08.09.2021
Κατερίνα Καραβάτου: Κόλλησε ψείρες μαζί με την κόρη της και μοιράστηκε την εμπειρία
Μια κατάσταση που έχουμε βιώσει όλες, λίγο πολύ.

Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Καραβάτου χθες, συγκεντρώνοντας άπειρα θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φαίνεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου και η κόρη της, Αέλια, την "πάτησαν" και κόλλησαν ψείρες! Κάλυψαν, λοιπόν, το κεφάλι τους με φάρμακα και τουρμπάνι πλαστικό και πόζαραν στον φακό. Φυσικά δεν είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και στη λεζάντα διαβάζουμε κάτι που ήρθε στη μνήμη της παρουσιάστριας από το παρελθόν.

Ψάχνω να βρω λεζάντα. Βασικά, ψάχνω να βρω τη φωτογραφία που έχω με τη μαμά μου και δεν την βρίσκω επειδή προφανώς θυμάμαι να την έχω σ ένα άλμπουμ (?!?!?!) στη Θεσσαλονίκη…. Εγώ με τη μανούλα μου με τουρμπάν, γιατί κάνουμε θεραπεία για ψείρες. Εγώ και η Αέλια έχουμε κολλήσει η μια την άλλη, ψείρες. Θα ήθελα να έχω βρει τη φωτογραφία να της την δείξω. Δυστυχώς είναι μακριά.

Εκτός από την Αέλια, η Κατερίνα Καραβάτου έχει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη, τον Αρίωνα.

Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Όπως ανακοίνωσαν επίσημα πριν από έναν μήνα περίπου, αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους ύστερα από 10 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι, που είχε ήδη χωρίσει επαγγελματικά λίγους μήνες νωρίτερα, εξέδωσε μία κοινή ανακοίνωση όπου εξηγούσε, ακριβώς, το σκεπτικό τους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Λίγο αργότερα και ενόψει της συνεργασίας της με το Mega η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της και δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι "Ο Κρατερός Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια"