Μαρίνα Πατούλη: «Τα όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά» [video]

06.09.2021
Μαρίνα Πατούλη: «Τα όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά» [video]
Ποδαρικό στην εκπομπή "Πρωινό" έκανε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη και μίλησε ανοιχτά για όλα.

Λίγες ώρες αφού προβλήθηκε συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, στην οποία μίλησε και για τον χωρισμό του, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε ζωντανά σε όσα ακούστηκαν.

Η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τους οποίους διατηρεί φιλική σχέση και τους έχει ξαναμιλήσει δημοσίως, και, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω η Μαρίνα Πατούλη επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 35 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν στο πρώτο έτος της Φιλοσοφικής και εκείνος τελειόφοιτος στης Ιατρικής. "Όπως καταλαβαίνεις, όταν είσαι συνοδοιπόρος με έναν άνθρωπο για 35 χρόνια, και αυτό τελειώνει, εμένα με συγκλόνισε", είπε ενώ τόνισε ότι "κακώς δεν είχε φανταστεί ποτέ τη ζωή της χωρίς τον σύζυγό της".

«Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ και γι’ αυτό είχα κάνει πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στο παιδί. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, εγώ επέλεξα να κάνω πίσω και να δεχτώ κάποιους συμβιβασμούς. Όλοι συμβιβαζόμαστε... Έκανα, όμως, μια επένδυση ζωής στον Γιώργο. Όταν στα 50 σου ανατρέπεται η ζωή σου… αυτό είναι πολύ οδυνηρό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη, η οποία δήλωσε έκπληκτη με τα όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο Γιώργος Πατούλης, κυρίως ως προς το ότι εκείνος βλέπει το παιδί καθημερινά.

"Τηλεφωνικά, εννοεί", είπε εκείνη, ενώ εξήγησε ότι όχι, δεν έχει πάρει το παιδί να περάσει τη νύχτα μαζί του "εξαιτίας των υποχρεώσεών του", όπως υπογράμμισε, ενώ αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο συναποφάσισαν να παγώσουν το διαζύγιο.

«Με αιφνιδίασε. Μου προκάλεσε έκπληξη ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και ανακοινώνει ότι έχουμε χωρίσει. Επίσης, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις προσωπικού επιπέδου πριν κάνουμε μια εκ νέου συμφωνία μεταξύ μας. Και σήμερα το πρωί βλέπω αυτές τις δηλώσεις. Ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά», ολοκλήρωσε και αναμένονται εξελίξεις.

Ιδού και το συγκεκεριμένο απόσπασμα από όπου ξεχωρίζουμε τη δήλωση: "Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία".