5 παιδιά celebrities γονιών εξομολογούνται το πότε και πώς συνειδητοποίησαν ότι η οικογένεια τους είναι διάσημη

03.09.2021
5 παιδιά celebrities γονιών εξομολογούνται το πότε και πώς συνειδητοποίησαν ότι η οικογένεια τους είναι διάσημη
Όταν ήμασταν παιδιά, δεν είχαμε πολύ ολοκληρωμένη αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω μας, ειδικά με τους γονείς μας. Τους αποκαλούσαμε «μπαμπά» ή «μαμά» και πιστεύαμε ότι αυτά είναι τα ονόματά τους και δεν γνωρίζαμε απόλυτα τι κάνουν για το μεροκάματο. Αυτό συμβαίνει και με τα παιδιά των celebrities, τα οποία, όταν μαθαίνουν πόσο διάσημοι είναι οι γονείς τους, εκπλήσσονται. Παρακάτω θα διαβάσεις ιστορίες για παιδιά διάσημων γονιών για το πώς συνειδητοποίησαν πόσο δημοφιλείς είναι οι οικογένειες τους.

Οι γιοι του Ricky Martin, Valentino και Matteo

Σε συνέντευξή του, ο πορτορικανός τραγουδιστής Ricky Martin σχολίασε ότι κάθε φορά που τα δίδυμα του ταξίδευαν σε συναυλίες μαζί του, τα κρατούσε στα παρασκήνια. Όταν ήταν αρκετά μεγάλα για να δουν ένα από τα σόου του μπαμπά τους, το ζευγάρι τους έκανε μια έκπληξη.

«Μια μέρα, όταν τα παιδιά ήταν αρκετά μεγάλα, τους είπα να πάνε μπροστά στη σκηνή. Αφού είδαν τα φώτα και ολόκληρο το σόου, ήρθαν κοντά μου και μου είπαν: «Μπαμπά, είσαι ο Ricky Martin!» Του απάντησα: «Δεν είμαι ο Ricky Martin, είμαι ο πατέρας σου! Και απάντησαν αμέσως “Όχι, όχι, όχι, όχι, είσαι ο Ricky Martin” και όλα άλλαξαν ».

Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford

Το 2017, η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, μοιράστηκε στο περιοδικό Teen Vogue το πώς έμαθε για πρώτη φορά ότι η μητέρα της είναι διάσημη. «Νομίζω ότι ήταν στα όγδοα γενέθλιά μου στη Disneyland όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι συνέβαινε. Ήθελα να φωτογραφηθώ με τις πριγκίπισσες και όλοι oι άλλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν με τη μαμά μου», είπε το μοντέλο.

Brooklyn Beckham, γιος του David Beckham

Το 2017, ο πρωτότοκος της Victoria και του David Beckham, φωτογράφος Brooklyn Beckham, αποκάλυψε στο περιοδικό Wonderland πώς ανακάλυψε σε ηλικία 13 ετών ότι ο πατέρας του ήταν ένας διάσημος αθλητής. «Πήγα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και οι άνθρωποι φώναζαν το όνομα του πατέρα μου και η αντίδρασή μου ήταν:« Τι, Θεέ μου, δεν το βλέπω έτσι».

Luca Comrie, γιος της Hilary Duff

Η Hilary Duff είπε ότι ο γιος της Luca Comrie σταδιακά κατάλαβε τι ακριβώς ήταν η μαμά του. Στην αρχή, το μικρό αγόρι είδε τη μητέρα του στα εξώφυλλα των περιοδικών και υπέθεσε ότι ήταν κάτι που κάνουν οι μαμάδες. Αυτό μέχρι που ένας συμμαθητής του αποκάλυψε το όνομα της μητέρας του (ή έτσι πιστεύει η Hilary). Διευκρίνισε ότι ο Luca, στην αρχή, δεν ήξερε καν το όνομά της, απλώς την αποκαλούσε «μαμά» και μια ωραία μέρα, ο γιος της της είπε: «Ξέρω το όνομά σου, Hilary Duff».

Michael Joseph "Prince", γιος του Michael Jackson

Σε συνέντευξή του στο Good Morning America, ο γιος του Michael Jackson, Michael Joseph, είπε ότι ποτέ αυτός και τα αδέλφια του δεν είχαν στο μυαλό του ότι ο πατέρας τους ήταν ποπ σταρ.

«Νομίζω ότι όταν το καταλάβαμε για πρώτη φορά, ήταν όταν τον είδαμε σε βίντεο να παίζει τη μουσική του. Τότε σκέφτηκα, «εντάξει, είναι φυσιολογικό να βλέπω τις γυναίκες να λιποθυμούν στις συναυλίες.» Αλλά αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν όταν είδα άντρες με μεγάλους μυς να λιποθυμούν και εκεί είπα “κάτι άλλο συμβαίνει εδώ”» είπε γελώντας.