Charlize Theron: Ένα σπάνιο βίντεο από τις διακοπές της με τις κόρες της, Jackson και Αugust

05.08.2021
Charlize Theron: Ένα σπάνιο βίντεο από τις διακοπές της με τις κόρες της, Jackson και Αugust
Δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά τα παιδιά της Charlize Theron, αφού τα προστατεύει από τα φώτα τη δημοσιότητας. Kαι καλά κάνει. Αλλά ακόμα πιο σπάνιο είναι να βλέπουμε την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να απολαμβάνει τις διακοπές της με τις δύο κόρες της, την εννιάχρονη Jackson, και την 6χρονη Αugust. Ένα στιγμιότυπο των διακοπών της ανέβασε στο Instagram την Τρίτη.

Το βίντεο δείχνει και τις τρεις τους να στέκονται στην άκρη ενός γιοτ σε μια άγνωστη τοποθεσία που θυμίζει Ελλάδα. Το slow motion βίντεο καταγράφει την στιγμή που η Charlize και οι κόρες της πιάνονται σφιχτά από τα χέρια και βουτάνε στη θάλασσα. Η τριάδα έπεσε στα μπλε νερά κάνοντας μια μεγάλη βουτιά και η August ανέβηκε πρώτη στην επιφάνεια. Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του βίντεο «Εγώ και τα κορίτσια της ζωής μου».

Η Charlize Theron περιγράφει τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

Η Theron έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ανατροφή των δύο νεαρών κοριτσιών της ως ανύπαντρη μητέρα και αποκάλυψε στο Today το 2018 ότι έχει «την ανησυχία που έχει κάθε μητέρα εκεί έξω». Φροντίζει τα κορίτσια να είναι «ασφαλή» και να ζουν «στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους». Η πρωταγωνίστρια του F9: The Fast Saga έχει επίσης μάθει πολλά από την Jackson και την August και ισχυρίστηκε ότι της έμαθαν «να κάνει υπομονή σε ένα επίπεδο που είναι τόσο αδιανόητο».

Συγκλονίζει η Charlize Theron: "Το παιδί μου, που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, τελικά είναι... κορίτσι"

Πάντως όπως φαίνεται στο βίντεο από τις διακοπές τους, η Theron και οι δύο κόρες της περνούν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους. Και είμαστε τυχερές που πήραμε μια γεύση από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα κορίτσια της και μαθαίνουν να ζουν την περιπέτεια κάτω από το άγρυπνο μάτι της μαμάς.