Jennifer Aniston: "Δεν κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί"

04.08.2021
Jennifer Aniston: "Δεν κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί"
Η ηθοποιός είναι κάθετη στις απόψεις της σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID.

Η Jennifer Aniston τραβά αυστηρά μια γραμμή μεταξύ της ίδιας και εκείνων που δεν είναι εμβολιασμένοι κατά του COVID-19. Η ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό InStyle ότι σταμάτησε να κάνει παρέρα με τους λίγους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η Jennifer Aniston απαντά: Ήταν τελικά σε διάλειμμα η Rachel και ο Ross;

"Υπάρχει ακόμα μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούνε τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή", είπε στη συνέντευξή της. "Έχασα μερικά άτομα που αρνήθηκαν ή δεν είπαν ααν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, και ήταν ατυχές". Η 52χρονη είπε ότι είναι "ηθική και επαγγελματική υποχρέωση" να ενημερωθεί ο κόσμος για τα οφέλη του εμβολίου, αλλά αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους πεποιθήσεις. "Είναι δύσκολο γιατί ο καθένας έχει τη δική του γνώμη - αλλά πολλές απόψεις δεν είναι βασισμένες σε τίποτα, εκτός από τον φόβο ή την προπαγάνδα", είπε η ίδια.

Blake Lively – Ryan Reynolds: Έτσι γιόρτασαν την 10η επέτειο του πρώτου τους ραντεβού

"Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες, αλλά δεν αισθάνεστε ότι είναι χειρότερο το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις κλείνουν, οι δουλειές χάνονται, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης βρίσκονται σε εξάντληση", είχε γράψει παλιότερα σε μια selfie της με μάσκα. "Και τόσες πολλές ζωές έχουν αφαιρεθεί από αυτόν τον ιό επειδή δεν κάνουμε αρκετά".