Πέτρος Φιλιππίδης: Η στιγμή που λύγισε βλέποντας τη σύζυγό του στο επισκεπτήριο

04.08.2021
Πέτρος Φιλιππίδης: Η στιγμή που λύγισε βλέποντας τη σύζυγό του στο επισκεπτήριο
Αυτό ήταν το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης...

Μία άκρως φορτισμένη συνάντηση στη φυλακή της Τρίπολης είχαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου. Ο ηθοποιός κρατείται εκεί εδώ και λίγα 24ωρα και όλο αυτό τον έχει φέρει σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Αυτό ήταν το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Η Ελπίδα Νίνου, που ήταν από την αρχή στο πλευρό του και κατέθεσε υπέρ του ως μάρτυρας θέλησε να τον επισκεφτεί.

Σύμφωνα με την Espresso, οι δυο σύζυγοι είχαν μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση στη φυλακή, με την χορογράφο να κάνει ότι μπορεί για να παρηγορήσει τον ίδιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης “λύγισε” βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός δήλωσε στον διευθυντή των φυλακών την πρόθεσή του να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης, καθώς θεωρεί ότι το περιβάλλον είναι καλό.