Ζέτα Δούκα: Τα προσβλητικά μηνύματα που δέχτηκε όταν σχολίασε την κακή ποιότητα ταβέρνας

02.08.2021
Ζέτα Δούκα: Τα προσβλητικά μηνύματα που δέχτηκε όταν σχολίασε την κακή ποιότητα ταβέρνας
Η ηθοποιός μοιράστηκε τη δυσάρεστη εμπειρία της μέσω social media

Στην Κεφαλλονιά απολαμβάνει τις διακοπές της η Ζέτα Δούκα μαζί με τη φίλη της, Μαρία Ναυπλιώτου. Παρόλο που μέσω των αναρτήσεων στα social media φαίνεται να περνούν όμορφες και χαλαρές στιγμές, ένα περιστατικό φάινεται πως τους χάλασε τη διάθεση.

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Οι δύο ηθοποιοί επισκέφθηκαν ταβέρνα στο νησί όπου, όπως ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό η Δούκα, βρήκαν ένα κουκούτσι ελιάς στο ιμάμ της, καταλαβαίνοντας έτσι πως ήταν αποφάγια προηγούμενου πελάτη, ενώ επίσης δεν ενημερώθηκαν για το ποιες τροφές είναι από κονσέρβα.

Η ηθοποιός δέχθηκε υβριστικά μηνύματα, τα οποία μεταξύ άλλων έλεγαν "του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;". Επίσης, η ίδια αναφέρει πως την επόμενη μέρα, σε καφετέρια του νησιού, η οποία άνηκε σε συγγενή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, δέχθηκε λεκτική επίθεση.

"Σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying - και σήμερα και ηλεκτρονικά μηνύματα - όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη. Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν…".