Η Kate Hudson το παραδέχεται δημόσια: "Ελλάδα σ' αγαπάμε"

15.07.2021
Η Kate Hudson το παραδέχεται δημόσια: "Ελλάδα σ' αγαπάμε"
Λάτρης της χώρας μας είναι η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός -και όλη της η οικογένεια, για να είμαστε ακριβείς- και το βροντοφωνάζει με κάθε ευκαιρία...

Έναν χρόνο είχε να έρθει στην Ελλάδα η Kate Hudson και φέτος, δεν λέει να φύγει! Την αδυναμία της για τη χώρα μας -και ειδικά για τη Σκιάθο- η δημοφιλής ηθοποιός την "κληρονόμησε" από τη μητέρα της, Goldie Hawn, η οποία επιλέγει το πανέμορφο νησί των Σποράδων για τις διακoπές της εδώ και πολλά χρόνια. Και πάντα έχει μαζί της οικογένεια και φίλους, οι οποίοι έχουν αγαπήσει το ίδιο τον τόπο!

Η Ελλάδα, λοιπόν, ήταν η πρώτη επιλογή της Kate Hudson, ως ο πρώτος προορισμός για την πρώτη εξόρμηση μετά το lockdown λόγω κορονοϊού. Πριν από έναν μήνα έφτασε στη χώρα μας η Kate και εκτός από τις διακοπές είχε και ακόμη έναν λόγο, επαγγελματικό καθώς στο τέλος του μήνα, πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα (και συγκεκριμένα στις Σπέτσες) μερικά από τα γυρίσματα της συνέχειας της ταινίας "Knives Out" με πρωταγωνιστή, και πάλι, τον Daniel Craig. Στο cast αυτή τη φορά έχει ενταχθεί και η Kate οπότε, τι καλύτερο, από το να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο business and pleasure;

Σε όλη τη διάρκεια της διαμονής της στην χώρα μας, η Hudson μοιράστηκε αρκετές εικόνες από Ελλάδα και, όπως φαίνεται... δε λέει να φύγει.

Σήμερα μόλις (15/7/2021) έκανε μία ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της Danny Fujikawa και τον μεγάλο της, γιο, Ryder.

"Ελλάδα, σ' αγαπάμε" στη λεζάντα και το τι γίνεται κάτω από την ανάρτηση δεν λέγεται. Αμέτρητοι followers της Kate από την Ελλάδα της απαντούν και έχει γίνει ο λογαριασμό της... γαλανόλευκος και γεμάτος καρδούλες!